Constantin Foundation start met huidvlekken therapie

Dagblad Suriname
06/06/2005

Constantin Foundation start met huidvlekken therapie

Personen die last ondervinden van huidvlekken kunnen vanaf vandaag voor kosteloze huidvlekken behandelingen terecht bij de Constantin Foundation. De organisatie die bekend staat om haar innovatieve en professionele projecten, is deze week officieel begonnen met een uniek project om mensen met cosmetische huidproblemen te helpen. Het nieuw project genaamd anti-tasches therapie, is erop gericht om hinderlijke huidvlekken snel en effectief te bestrijden. Dit gebeurd op basis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van klinische schoonheidstherapieën.

 

De Foundation die in haar schoonheidskliniek jaarlijks ongeveer elfduizend kosteloze gezichtsbehandelingen uitvoert, nam dit initiatief na vele verzoeken van haar cliënten. Constantin heeft in dit kader de hulp ingeroepen van een team huidspecialisten uit Parijs. Tevens is er een beroep gedaan op enkele professoren in Nederland om mee te helpen bij het ontwikkelen van ;anti-vlekken’therapieën voor mensen met een getinte en donkere huid. Bij de behandelingen wordt er gebruikt gemaakt van een nieuw en veel belovend product uit Parijs. Het is gemaakt op basis van organisch silicium en andere essentiële in de natuur voorkomende stoffen. Van organisch silicium is bij wetenschappers bekend dat het goed fungeert als drager van verschillende moleculen, die noodzakelijk zijn bij vitale lichaamsprocessen.

 

Volgens de eigenaar van de Constantin Foundation,Geor Constantin Hering,zijn er kosten noch moeite gespaard om dit schoonheidsproject van de grond te krijgen.Hij nam mede dit initiatief, nadat er een mevrouw van middelbare leeftijd bij hem kwam om hulp. ‘Die mevrouw vertelde dat haar man en kinderen haar hadden verlaten, omdat er een grote donkere vlek zich ontwikkelde in haar gezicht. Ondanks vele soorten behandelingen in ziekenhuizen werd er geen vooruitgang geboekt.

 

Haar kinderen,haar man en de rest van haar familie hebben haar toen verstoten,omdat ze van mening waren dat het om een vloek moest gaan.’ Inmiddels heeft de Foundation deze vrouw kosteloos met deze nieuwe zalf behandeld en was haar huid vlek binnen een week nauwelijks meer zichtbaar. Er zijn volgens Hering in Suriname veel mensen die sociaal maatschappelijke problemen ondervinden door hun cosmetische problemen. De organisatie wil deze mensen tegemoet komen door ze gratis te helpen, conform de laatste wetenschappelijke inzichten en therapiën.