Constantin houdt gezondheidscampagne in Nickerie

Times of Suriname
30/05/2008

Constantin houdt gezondheidscampagne in Nickerie

Paramaribo – Een delegatie van de Constantin vertrekt vandaag naar Nickerie voor een tweedaagse gezondheidscampagne. Er zal voorlichting worden gegeven over de gevaren van roken,de nieuwste homeopatische behandelmethode en over gezond afslanken. Volgens de organisatie,die zich bijkans 8 jaar bezig houdt met gezondheidshandelingen zoals therapeutische massages en afslankbehandelingen,wordt met deze campgne getracht te voorzien in een behoefte. De vraag uit het district voor dergelijke gezondheidsbehandelingen is enorm.

 

Vanwege de grote afstand is het vooral voor de armere Nickerianen bijna ondoenlijk om af te reizen naar Paramaribo. Er zullen onder meer ook kosteloze bloeddrukmetingen en gewichtscontroles worden verricht. “In onze vestiging in het Rossignol gebouw behandelen wij dagelijks honderden mensen met klachten variëren van chronische pijnen tot stress,maar ook overgewicht en impotentieklachten pakken we volgens de nieuwste homeopatische zienswijze aan”, aldus de organisatie. De gezondheidscampagne vindt ’s morgens aan de G.G. Mijnardstraat plaats en in de namiddag aan de A.K. Durga Sawstraat.