Vrouwenorganisaties Constantin Foundation legt huisbezoekjes af

Dagblad Suriname
06/02/2006

Vrouwenorganisaties Constantin Foundation legt huisbezoekjes af
De Constantin Foundation is deze week begonnen met de behandeling van patiënten met de meest uiteenlopende klachten zoals suikerziekte en hoge bloeddruk. De organisatie heeft onlangs een vrouwenorganisatie opgericht die op afspraak huisbezoekjes afgelegt. Zaterdag was er een ontmoeting met de bewoners van Livorno onderleiding van Indra Ragoebarsing,coördinator van de vrouwenorganisatie.

 

Volgens de directeur van de Constantin Foundation, Geor Hering, die ook aanwezig was, waren er ongeveer 50 mensen aanwezig op de bijeenkomst. Het ligt in de bedoeling om de komende periode meerdere wijken binnen Paramaribo en de districten aan te doen. De behandelingen worden verricht door een medisch team onderleiding van Don Visbeen Ph.D – Chiropractor – Biochemmicus, verbonden aan de Constantin Foundation. Visbeen kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring in Europa en Afrika.