Geor Hering Foundation schenkt aan kinderen met beperking

De Geor Hering Welfare Foundation heeft vandaag vijf moeders van kinderen met een ernstige beperking blij gemaaktt met waardebonnen ter waarde van 5000 Surinaamse dollars. Hiermee kunnen de kinderen, samen en in overleg met hun ouders, naar eigen keuze boodschappen doen in een bekende supermarkt in Paramaribo.

Twee van de kinderen met incontinentieproblemen, een jongen van 7 en een meisje vaan 10, krijgen daarenboven voor een half jaar gratis luiers mee naar huis. De schenking vond plaats in het kader van Kinderdag 2014.

In de warme oktobermaand dit jaar, werden ookk 10 seniorenburgers door de internationale charitatieve organisatie verrast met airco’s en ventilatoren.

De Europese zakenman Jonathan Hering draagt samen met twee bevrien de zakenrelaties uitDuitsland zorg voor de financiering. Jonathan Hering maakte toen al kenbaar dat er op frequente basis zal worden ingespeeld op de behoeften van Surinamers die het moeilijk hebben.