Natuurlijke behandelmethoden

Broodpap afslankbehandelingen

De Broodpap afslankbehandeling zorgt op natuurlijke wijze voor een veel snellere/krachtigere vetverbranding. Hiermee kunt u bij uw buik, benen, bovenarmen, heupen en andere probleemplekken zeer mooie afslankresultaten behalen. Ook helpt Broodpap afslanktherapie om overtollig lichaamsgewicht kwijt te raken en de huid te verstevigen.

Afslanken met Broodpap is zeer makkelijk, effectief, gezond en ideaal voor zowel mannen en vrouwen die wensen te vermageren. Een ander zeer belangrijk voordeel is dat u door de afslankbehandelingen -nadat u bent afgevallen – beduidend minder snel weer in gewicht aankomt.

Bij broodpap afslankbehandelingen wordt een unieke 100 procent natuurlijke afslankgel op basis van cacaobonen, granaatappel, biologisch brood en een vruchtenconcentraat gesmeerd op plekken waar u wenst af te slanken. Het doel is de omzetting van het ongunstige witte vetweefsel naar het gezonde calorie- verbrandende bruine/beige vetweefsel te stimuleren.

Dit wordt vervolgens gecombineerd met een speciale warmtetherapie en een behandeling met een digitale bodyshaping device. Het zichtbare resultaat is een reductie van de lichaamsomvang, het lichaamsgewicht en een strakkere huid.

Afslanken met Broodpap kan in Suriname alleen bij Constantin, duurt ruim een uur per behandeling en staat onder supervisie van onze zeer ervaren Europees gediplomeerde gewichtsconsulenten.

Het beste afslankeffect wordt volgens verscheidende internationale afslankexperts bereikt bij toepassing van 1 Broodpap afslankbehandeling per twee – tot drie weken, dus 1 tot 2 Broodpap afslankbehandeling(en) per maand is/zijn voldoende voor een krachtig en langdurig afslankende werking..

Hoewel de resultaten sterk kunnen variëren, wordt er gemiddeld 10 kg tot 12 kg gewichtsverlies bereikt per 5 afslankbehandelingen.

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft is afhankelijk van diverse factoren, onder meer de uitslag van uw vetpercentagemeting. Bij de meeste personen echter, zijn 5 behandelingen voldoende.

De vetpercentagemeting wordt uitgevoerd door onze Europees gediplomeerde afslankexperts, die vervolgens op basis hiervan een indicatie kunnen geven hoeveel behandelingen u eventueel nodig heeft. U kunt uiteraard ook al uw vragen en wensen bespreken met de afslankexperts.

Wit en bruin vetweefsel

Volgens wetenschappers heeft een mens twee soorten vetweefsels.

Eenvoudig uitgelegd: wit vetweefsel en bruin vetweefsel. Het witte vetweefsel wordt in  het lichaam opgeslagen als een soort voorraad, om eventueel in een later stadium gebruikt te worden. Maar wanneer een persoon echter op langere termijn meer energie opslaat dan wordt verbruikt, als ook om andere redenen, is er sprake van toenemende vetopslag of dikker worden.

Het gunstigere bruine vetweefsel dient daarentegen als brandstof, heeft een betere doorbloeding door mitochondriën en zorgt juist voor het snel verbranden van lichaamsvet in plaats van het opslaan van het vet. Magere mensen, erg jonge mensen en personen met een gezonde glucosestofwisseling beschikken over veel meer bruin vetweefsel. Bruin vetweefsel zorgt voor het sneller en meer verbranden van calorieën.

De wetenschap weet al geruime tijd dat het witte vetweefsel gedeeltelijk kan worden omgezet in het veel gunstigere bruine  of  beige vetweefsel. Een onderzoeksteam van de Harvard Medical School onder leiding van Bruce Spiegelman, Ph.D, heeft jarenlang onderzoek gedaan en aangetoond dat veel dikke mensen dikwijls moeite hebben om het witte vetweefsel om te zetten in het bruine of beige. Bovendien werden de significante verschillen tussen de twee vetweefsels blootgelegd.

De omzetting van het witte vetweefsel naar het bruine kan je stimuleren door onder meer meer veel meer te bewegen, maar ook door een behandelcombinatie met vruchtenconcentraat en erg lage temperaturen toe te passen.

Klik gaarne ook op de volgende link voor een nieuwsartikel over deze zeer succesvolle afslankmethode van Constantin: http://gfcnieuws.org/dikke-mensen-in-suriname-kiezen-vaker-voor-broodpap-om-af-te-slanken/

Prijs
SRD 25,-  per behandeling van ruim een uur.

Voor het in proces brengen van deze zeer effectieve en makkelijke manier van afslanken bent u dagelijks -dus ook zaterdag en zondag- ZONDER AFSPRAAK–   van harte welkom van 08.00 uur -21.00 uur.

Klik ook op de volgende link voor een plattegrond en relevante adresgegevens: http://constantinfoundation.org/contact/


Huidvlekken behandelingen

De anti- huidvlekken behandeling uit Duitsland is volgens klinisch onderzoek ‘s werelds meest effectieve methode om op natuurlijke wijze de huidconditie van vrouwen en mannen te verbeteren.

Deze behandeling voor het gezicht en ook andere lichaamsdelen is uiterst doeltreffend bij het reduceren van diverse ontsierende huidvlekken, pigmentvlekken, sproeten, donkere oksels, littekens/huidbeschadigingen, striae, acne/puisten, rimpels, donkere kringen onder de ogen, oogwallen en een onzuivere huid.

Er wordt bij deze pijnloze behandeling gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige hypo- allergene Duitse – en Zwitserse kwaliteitsproducten van Dr. Constantin. Dr. Constantin is één van de grondleggers van de Duitse homeopathie en DE grondlegger van de Amerikaanse homeopathie.

Onze superieure synergetische natuurformules zijn op basis van mineralen, vitaminen, heilzame anti-oxidanten, sporenelementen en huidzuiverende micronutriënten uit de natuur ontwikkeld.

Deze zeer effectieve behandeling duurt ruim een uur. Voorts wordt er KOSTELOOS een huidanalyse uitgevoerd door onze zeer ervaren Europees gediplomeerde huidconsulente.

Voor de GRATIS huidanalyse kunt u ZONDER AFSPRAAK een bezoek aan ons brengen. Wij adviseren u om eerst de huidanalyse te laten uitvoeren zodat er een veel beter effect wordt bereikt met de behandeling.

U bent voor de GRATIS huidanalyse welkom van maandag t/m zaterdag, dus elke dag behalve zondag, – zonder afspraak- van 08.00 uur – 16.00 uur. U kunt tijdens uw bezoek uiteraard ook al uw eventuele vragen en wensen bespreken met de expert evenals KOSTELOOS/GRATIS gebruik maken van haar professionele adviesbegeleiding.

De huidbehandelingen geschieden wel op basis van een afspraak en worden elke dag, dus ook op zaterdag en zondag, uitgevoerd van 08.00 uur – 21.00 uur.

Afspraken worden telefonisch of persoonlijk gemaakt.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEEFT U NODIG

Het effect van deze behandeling is per persoon verschillend en erg afhankelijk van de status van uw huidconditie. De expert kan pas na een grondige huidanalyse hierover prognosticeren en u vervolgens verdere uitleg geven. Wij adviseren u om eerst gebruik te maken van de GRATIS huidanalyse.

Klik gaarne ook op de volgende link>> http://constantinfoundation.org/online-huidanalyse/
Prijs: SRD 45,- per behandeling van een uur inclusief de topproducten die hierbij worden gebruikt.

Bel, mail of Whatsapp voor een afspraak!
Tel: 454682 / 8914140
E-mail: constantinfoundation@yahoo.com

Klik op de volgende link voor een plattegrond en relevante adresgegevens: http://constantinfoundation.org/contact/


Gezichtshuid bleken

Een nieuwe zeer effectieve natuurlijke methode om de gezichtshuid te bleken.  Zeer ideaal voor personen die last hebben van pigmentvlekken, lelijke gezichtsvlekken of om cosmetische redenen een lichtere huid wensen. Deze milde en succesvolle therapie is ontwikkeld door Europese – en Amerikaanse huidexperts.

De conditie  van de gezichtshuid wordt door deze bleekmethode bovendien sterk verbeterd.

 

hoofd-gezicht

Prijs: SRD 125,- per behandeling van ruim een uur.

Bel, mail of Whatsapp voor een afspraak!
Tel: 454682 / 8914140
Email: constantinfoundation@yahoo.com

Klik op de volgende link voor een plattegrond en relevante adresgegevens: http://constantinfoundation.org/contact/


Voetmassages

Uitgebreide massages van de voeten, kuiten en scheenbenen. Zorgt voor een betere doorbloeding en gezondere voeten. Geeft een ontspannen gevoel en heeft een verkwikkend effect op het lichaam.

voetmassage

De behandelingen duren ruim een uur en worden door onze ervaren therapeuten uitgevoerd.

U mag zonder afspraak een bezoek brengen aan onze kliniek voor het in proces brengen van deze effectieve behandelingen. U bent welkom van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur – 16.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Constantin is echter elke dag open van 08.00 uur – 21.00 uur.

Klik op de volgende link voor een plattegrond en relevante adresgegevens: http://constantinfoundation.org/contact/


Gezondheidsmassages

De gezondheidsmassages die bij Constantin worden uitgevoerd hebben een zeer gunstige invloed op het fysieke- en geestelijke welzijn. Deze zijn zeer effectief bij veel voorkomende lichaamsklachten, werken ontspannend en zijn ideaal bij stress, lichaamspijnen, hoofdpijn, verlamming, slapeloosheid en andere klachten.

Deze massagemethode wordt succesvol toegepast en is ideaal om gezond te blijven en het lichaam in balans te houden.

indo-massage

Een weldaad voor het lichaam en zorgt ook voor een totale ontspanning, verjonging, levenskracht, seksuele energie, pijnvermindering en een grotere weerstand. Deze bijzondere massagemodule wordt dan ook frequent toegepast om de gezondheid te behouden, de energiekanalen open te houden, te zuiveren en te versterken.

Deze behandelvorm kenmerkt zich vooral door aaneengesloten masseren met veel ritme en diepgang.

De behandelingen duren ruim een uur en worden door onze ervaren therapeuten uitgevoerd.

U mag zonder afspraak een bezoek brengen aan onze kliniek voor het in proces brengen van deze effectieve behandelingen. U bent welkom van maandag t/m  zaterdag van 08.00 uur – 16.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Constantin is echter elke dag open van 08.00 uur – 21.00 uur.

PRIJS

SRD 75,- per behandeling van ruim een uur.

Klik op de volgende link voor een plattegrond en relevante adresgegevens: http://constantinfoundation.org/contact/


Healing Hotstone Therapy

Een Hotstone massage is een intens diepe warmtemassage met “hete” stenen. De warmte van de vulkaanstenen dringt diep door in pezen en gewrichten. Hete stenen moet u feitelijk lezen als warme stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage wordt gegeven, ligt om en nabij de 45° Celsius.

Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden wordt een heater gebruikt, de stenen liggen daarbij in het water. De Hotstone massage wordt over het algemeen gegeven met afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn.

hotstone

Hotstone massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. De thermotherapie kan bestaan uit hete, warme en koude stenen, net waar persoonlijke behoefte aan is.

Over het algemeen wordt het lichaam eerst met handen gemasseerd en daarna met hete stenen. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat het bloed en de lymfe beter gaan stromen. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage, maar ook door de warmte. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen.

De Hotstone massage is met name geschikt voor of bij:
– spanningen
– stress
– spierproblemen
– fibromyalgie
– gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose
– spijsverteringsproblemen
– slechte doorbloeding
– menstruatieklachten
– migraine/ hoofdpijn
– slapeloosheid
– moeheid & zwakte
– lage weerstand
– tintelingen

De behandelingen duren ruim een uur en worden door onze ervaren therapeuten uitgevoerd.

U mag zonder afspraak een bezoek brengen aan onze kliniek voor het in proces brengen van deze effectieve behandelingen. U bent welkom van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur – 16.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5..

Constantin is echter elke dag open van 08.00 uur – 21.00 uur.

Klik op de volgende link voor een plattegrond en relevante adresgegevens: http://constantinfoundation.org/contact/


Gezichtsbehandelingen

Een unieke behandeling ter verbetering van de huidconditie. Elke huid is anders en vraagt daarom om een individuele behandeling. Onze consulenten beschikken over specifieke kennis en methodes om uw huid te analyseren en te behandelen.

Zo kunt u onder meer een gevoelige of droge huidtype hebben. Daarnaast kan uw huid problemen vertonen, zoals acne, onzuiverheden, littekens of pigmentverschuiving. Ook dit soort ongemakken kunnen onze schoonheidsconsulenten verhelpen of een verbluffend fraaie oplossing bieden.

skinrenewaltherapy

NATURAL SKIN RENEWAL THERAPY

– Intensieve gezichtsreiniging
– Het verwijderen van onzuiverheden
– Hot stone therapie
– Epileren
– Gezichtsmassage
– Warme stoomtherapie
– Een schone en egale huid
– Een betere doorbloeding van uw huid
– Goede nutriëntenvoorziening van uw huid
– Een stralende huid

De behandelingen worden uitgevoerd door onze ervaren schoonheidsconsulenten.
Het tarief per behandeling van een uur bedraagt SRD 45,-.

*NATURAL SKIN RENEWAL THERAPY kan ook worden gecombineerd met de Anti- Tache therapie die is ontwikkeld door de Europese verjongingsexpert Jonathan Clarke. Bij deze therapie wordt gebruik gemaakt van een speciaal samengestelde plantaardige lotion. De therapie is bijzonder effectief tegen huidvlekken, puisten en een onzuivere huid.

Het tarief van de Anti- Tache behandeling van circa een uur bedraagt SRD 45,-.

*NATURAL SKIN RENEWAL THERAPY kan ook worden gecombineerd met de PAZCK- huidbehandeling. Bij deze behandeling is er sprake van een additionele toepassing van een zeer hoogwaardige huidformule op basis van krachtige anti-oxidanten, sporenelementen en vitaminen.

Deze unieke natuurlijke formule is rijk aan een synergetische mixtuur van pycnogenol, vitamine K2 met bioactieve MK-4 en MK-7, vitamine C  en colloïdaal zink (PAZCK). Deze Zwitserse  therapievorm zorgt op korte termijn voor een sterke verbetering van de huidconditie.

De PAZCK – huidbehandeling wordt in in Suriname alleen bij Constantin uitgevoerd,  duurt circa een uur en kost SRD 75,- per behandeling.

Bel, mail of Whatsapp voor een afspraak!
Tel: 454682 / 8914140
Email: constantinfoundation@yahoo.com

Klik op de volgende link voor een plattegrond en relevante adresgegevens: http://constantinfoundation.org/contact/


Far Infrared Technology Therapy

Met de 3rd generation Far Infrared Technology Therapy (Fitt), wordt een positieve invloed uitgeoefend op uw energiebanen. Zo kunnen gezondheidsproblemen effectief bestreden worden en komt uw lichaam weer in de juiste balans. U krijgt bovendien ook een betere lichamelijke doorbloeding en daardoor de kans om sneller te herstellen van lichamelijke kwalen.

infrared

De voordelen van deze behandeling:

Deze verbetert de doorbloeding, bloedsomloop, stofwisseling en de zuurstofopname van de spieren, maar ook de nierfuncties. Ook wordt het verwijderen van diverse afvalstoffen verbeterd en heeft deze therapie een goede preventieve werking op chronische- en acute lichaamsklachten.

Deze behandeling is ook een goede warming-up om het prestatievermogen bij fysieke inspanning te verhogen. Het bevordert een snel herstel van de spierletsel en andere blessures. Deze heeft een heilzame werking bij pijnlijke en geblesseerde spieren en is daarom ideaal voorafgaand aan een massagebehandeling van onder andere zweepslag, stijfheid aan de schouders, een tennisarm, maar ook bij gewricht- en peesontstekingen, reuma, spit, jicht en hernia.

Een ander effect is dat de vorming van witte en rode bloedlichaampjes toeneemt. Het verhoogd het afweersysteem en weerstandsvermogen -waardoor u beter bestand bent tegen virussen en bacteriën- ter voorkoming van verkoudheid en/of koorts.

De therapie is bovendien zeer ontspannend voor lichaam en geest en daardoor zeer effectief tegen oververmoeidheid en stress. Bepaalde soorten hoofdpijn nemen af of verdwijnen. Ook zorgt deze voor verhoogde calorieverbranding en helpt deze bij overgangsklachten.

De behandelingen duren ruim een uur en worden door onze ervaren therapeuten uitgevoerd.

U mag zonder afspraak een bezoek brengen aan onze kliniek voor het in proces brengen van deze effectieve afslankbehandelingen. U bent welkom van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur – 16.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Constantin is echter elke dag open van 08.00 uur – 21.00 uur.

Klik op de volgende link voor een plattegrond en relevante adresgegevens: http://constantinfoundation.org/contact/


TENS anti – pijn therapie

De nieuwste TENS technologie uit Duitsland. Deze hypermoderne contra-pijn-behandelvorm is zeer effectief bij pijnklachten en andere lichamelijke aandoeningen. Tens wordt door veel gerenommeerde therapeuten in Europa en de Verenigde Staten van Amerika toegepast.

tenscontrapijn

Zowel acute als chronische pijnklachten kunnen met TENS goed worden behandeld. In het algemeen kan TENS worden toegepast bij:

· Neurogene pijn, zoals neuralgieën, neuropathische pijn, stomppijn, fantoompijn
· Spier en gewrichtspijnen, zoals reuma, lage rugpijn, nek-schouderpijn en dergelijken.
· Postoperatieve pijnklachten.
· Pijn bij de bevalling
· Doorbloedingsstoornissen, slecht helende huidwonden
· lichaamspijnen
· Complex Regionaal Pijn Syndroom, CRPS 1

De behandelingen duren ruim een uur en worden door onze ervaren therapeuten uitgevoerd.

U mag zonder afspraak een bezoek brengen aan onze kliniek voor het in proces brengen van deze effectieve afslankbehandelingen. U bent welkom van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur – 16.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Constantin is echter elke dag open van 08.00 uur – 21.00 uur.

Klik op de volgende link voor een plattegrond en relevante adresgegevens: http://constantinfoundation.org/contact/


Gratis afslankbegeleiding

Het ZUGABEN GEWICHTSREDUCTIE PLAN van Constantin® is erop gericht, mensen met overgewicht op een gemakkelijke en gezonde manier te laten afslanken.

De begeleiding die bestaat uit meer dan zestig dieetprogramma’s, is gemakkelijk vol te houden, omdat u onbeperkt mag eten en geen hongergevoel hoeft te hebben. Andere belangrijke voordelen van onze afslankprogramma’s zijn dat u snel afslankt en dat deze een gunstige invloed hebben op de bloeddruk, het cholesterol-, triglyceride- en bloedsuikerniveau.

Verder verbetert deze de conditie van uw huid, uw haar en versterkt het de spieren vanwege de verhoogde consumptie van noodzakelijke aminozuren. Ook is er in vergelijking met caloriearme diëten veel minder kans dat u “terugvalt” naar uw oude gewicht.

afslankbegeleiding

Uit onderzoek blijkt dat circa 90 – 95 % van onze cliënten zeer goede resultaten bereiken.

Onze voedingsexperts maken gebruik van de nieuwste vermagering richtlijnen uit de VS, Duitsland en Frankrijk. Recentelijk hebben wetenschappers verbonden aan de Boston en Stanford University in de Verenigde Staten aangetoond dat vermageringsdiëten gebaseerd op een lage glycemische index, op korte en lange termijn, veel meer effect hebben dan een dieet met weinig calorieën.

Volgens de World Health Organization (WHO) kunnen de nieuwe voedingsadviezen op basis van een lage glycemische index een zeer belangrijke rol gaan spelen in de strijd tegen overgewicht.

De gratis begeleiding bestaat uit:
+ Zugaben gewichtsreductieplan(ZGRP) en Nutriënten systeem.
Voedingsadvieslijsten die worden samengesteld op basis van uw lengte, gewicht, body-mass index, tensie en andere relevante persoonlijke factoren. Deze worden wekelijks aangepast door de voedingsdeskundige.

+ Gewichtsmetingen

+ Body-mass index vetmetingen

+ Bloeddrukmeting

+ Constant persoonlijke dieetbegeleiding van onze voedingsdeskundigen

De begeleiding om af te slanken conform deze succesvolle methode wordt uitgevoerd door ervaren therapeuten en is kosteloos.

U mag zonder afspraak een bezoek brengen aan onze kliniek voor het in proces brengen van deze effectieve afslankbegeleiding. U bent welkom van maandag t/m zaterdag van 8.00 uur tot 16.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Constantin is echter elke dag open van 08.00 uur – 21.00 uur.

Klik op de volgende link voor een plattegrond en relevante adresgegevens: http://constantinfoundation.org/contact/


CGZK- ANTI- VETBEHANDELING

Buik plat1Bij de CGZK- anti-vetbehandeling  wordt een unieke zeer hoogwaardige formule op basis van krachtige in de natuur voorkomende aminozuren, vitaminen en sporenelementen toegepast.

Deze effectieve vloeibare formule is rijk aan een synergetische mixtuur van zeer hoogwaardige carnitine, glutamine, colloïdaal zink en vitamine K2 met bioactieve MK-4 en MK-7 (CGZK).  Deze succesvolle Duitse  afslanktherapie reduceert de lichaamsomvang en verstevigt bovendien de huid.

De CGZK – anti- vetbehandeling wordt in Suriname alleen bij Constantin uitgevoerd,  duurt circa een uur en kost SRD 65,- per sessie. CGZK is uiterst ideaal in combinatie met de FNSR – en Broodpapbehandelingen.

Het beste afslankeffect wordt volgens verscheidende internationale afslankexperts bereikt bij toepassing van 1 CGZK- afslankbehandeling per twee – tot drie weken, dus 1 tot 2 CGZK- afslankbehandeling(en) per maand is/zijn voldoende voor een krachtig en langdurig afslankende werking.

U mag zonder afspraak een bezoek brengen aan onze kliniek voor het in proces brengen van deze effectieve afslankbehandelingen. Constantin is elke dag open van 08.00 uur – 21.00 uur. Deze afslankbehandelingen worden ook  elke dag van 08.00 uur – 21.00 uur uitgevoerd.

Klik op de volgende link voor een plattegrond en relevante adresgegevens: http://constantinfoundation.org/contact/


Gratis vezelbrood afslanksysteem

Het vezelbrood afslanksysteem van Constantin® is een nieuwe en vooral gemakkelijke methode om snel gewicht kwijt te raken. De methode is gebaseerd op het consumeren van brood in combinatie met andere gezonde voeding. Deze afslankmethode is erg ideaal voor personen met overgewicht die moeite hebben met het volgen van een moeilijk dieet maar toch snel en gezond willen afslanken.

vezelbrood

De voordelen van afslanken met vezelbrood zijn:

– U mag voldoende en lekker eten
– Snelle gewichtsafname
– Geen hongergevoel
– U raakt vet op moeilijke plekken kwijt
– Gunstig voor de gezondheid.

De begeleiding om af te slanken conform deze succesvolle methode wordt uitgevoerd door onze ervaren therapeuten en is kosteloos.

U mag zonder afspraak een bezoek brengen aan onze kliniek voor het in proces brengen van deze effectieve afslankmethode. U bent welkom van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur – 16.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Constantin is echter elke dag open van 08.00 uur – 21.00 uur.

Klik op de volgende link voor een plattegrond en relevante adresgegevens: http://constantinfoundation.org/contact/


DLPA- behandelingen

De DLPA – behandeling uit Duitsland zorgt op natuurlijke wijze voor een significante verlichting van diverse lichamelijke klachten. DLPA is geschikt voor vrouwen en mannen.

De DLPA – natuurbehandeling is volgens klinisch onderzoek zeer effectief bij verscheidene pijnklachten, hoge en lage rugpijn, hernia, schouderpijn, nekpijn, knieklachten, voetklachten, hielspoor, heupklachten, migraine, reuma, spier- en gewrichtsklachten/gewrichtsslijtage, slechte doorbloeding, tintelingen, verlammingen, lichamelijke zwakte, lusteloosheid, slapeloosheid en stress.

De behandelingen duren een uur per sessie en staan onder supervisie van onze Europees gediplomeerde consulenten.  U krijgt tijdens uw bezoek uiteraard ook de mogelijkheid om al uw gedetailleerde vragen te stellen. Voorts krijgt u uitgebreide uitleg over deze zeer heilzame en doeltreffende behandelingsmethodiek.

U mag zonder afspraak een bezoek brengen aan onze kliniek voor het in proces brengen van deze effectieve afslankmethode. U bent welkom van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur – 16.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5. Deze zeer effectieve behandelingen worden  elke dag- dus ook in het weekend- tussen 08.00 uur – 21.00 uur uitgevoerd.

PRIJS

SRD 25,- per behandeling van ruim een uur.

Klik op de volgende link voor een plattegrond en relevante adresgegevens: http://constantinfoundation.org/contact/ 


Gratis homeopathie

CONSTANTIN IS DE GRONDLEGGER VAN DE HOMEOPATHIE!
De Duitse topwetenschappers, Dr. Constantin Hering en Dr. Samuel Hahnemann uit Duitsland zijn de grondleggers van de homeopathie. Een breed scala van ziekten en ongemakken kunnen op natuurlijke wijze met deze homeopathische behandelmethode worden verholpen. Deze zeer succesvolle behandelmethode staat wereldwijd ook bekend als; “CONSTANTIN ’S LAW OF CURE”

homeopathie

Het is een milde en effectieve manier om mensen te behandelen voor allerlei ziekten en kwalen. Het doel van homeopathie is het herstellen van het natuurlijke evenwicht, zowel op lichamelijk gebied als psychisch. Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze.

Dat wil zeggen dat het natuurlijk zelf genezingsvermogen van de mens op een natuurlijke manier wordt gestimuleerd en versterkt. Homeopathie past de wet van de gelijksoortigheid toe; het principe dat wat ziek maakt ook kan genezen. Deze wet werd al door de vader van de geneeskunde, de Griekse arts Hippocrates beschreven en door de grondleggers van de homeopathie, Samuel Hahnemann en Constantin Hering verder uitgediept.

De behandelingen worden door onze ervaren therapeuten uitgevoerd en zijn kosteloos.

U mag zonder afspraak een bezoek brengen aan onze kliniek voor het in proces brengen van deze effectieve behandelingen. U bent welkom van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur – 16.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Constantin is echter elke dag open van 08.00 uur – 21.00 uur.

Klik op de volgende link voor een plattegrond en relevante adresgegevens: http://constantinfoundation.org/contact/


Gratis bloeddruk – en glucosemetingen

Bij Constantin kunt u GRATIS uw bloeddruk en ook uw glucosespiegel (suiker) laten meten. Bovendien kunt u indien nodig, vervolgens gebruik maken van de kosteloze begeleiding van onze Europees gediplomeerde voedingsdeskundigen.
U krijgt persoonsgericht advies hoe u op natuurlijke wijze, met gezonde voeding en de juiste beweging uw bloeddruk en glucosespiegel gunstig kunt beïnvloeden.

U mag zonder afspraak een bezoek brengen aan onze kliniek voor de gratis metingen en begeleiding. U bent welkom van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur – 16.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Constantin is echter elke dag open van 08.00 uur – 21.00 uur.

Klik op de volgende link voor een plattegrond en relevante adresgegevens: http://constantinfoundation.org/contact/


Onze therapeutische filosofie

Onze therapeutische filosofie is gestoeld op de wetenschappelijke werken van Dr. Constantin Hering. Hij staat wereldwijd bekend als de vader van de Amerikaanse Homeopathie. Dr. Hering was ook oprichter van het medische college van Pennsylvania (USA) dat nog steeds wordt erkend als het beste homeopathische instituut van onze tijd.

Dr. Constantin Hering en zijn studenten behandelden meer dan 50.000 patiënten op jaarbasis en trainden 3500 homeopaten volgens zijn wereldvermaarde wetenschappelijke inzichten. Een wetenschappelijke filosofie die tot op de huidige dag door Constantin® Suriname wordt voortgezet. Constantin® Suriname werkt volgens de complementaire geneeskunde conform “Constantin’s Law Of Cure” en wordt gezien als een ondersteuning van de moderne geneeskunde.

Get Adobe Flash player

Vooral bij chronische aandoeningen, waarbij patiënten door de westerse geneeskunde uitbehandeld zijn verklaard, kunnen onze natuurgeneeskundige principes conform de wet van Constantin goede resultaten opleveren.

De therapie is gestoeld op de filosofie van een gezond lichaam en een gezonde geest. Gewerkt wordt aan preventie door middel van goede voorlichting over en behandeling door zowel fysisch, onder andere massagetechnieken, als farmacotherapeutisch, homeopathische, fytotherapeutische en voedingsondersteunende richtlijnen. Dit gebeurt onder meer met dieetvoorschriften waarbij ook het low glycemisch indexsysteem een centrale rol heeft.

Het is de patiënt zelf die aangeeft of zijn of haar genezing bereikt is. Verder wordt continu gewerkt aan verbetering van alle boven genoemde therapieën conform de wetenschappelijke literatuur op dit specifieke gebied. De filosofie is die van de belangrijkste grondlegger van de homeopathie: Dr. Constantin Hering.