Succesverhalen in de media

Onderstaand een overzicht van berichten die de afgelopen jaren in de media zijn verschenen

Lerares raakt buikvet kwijt met nieuwe therapie

Door een nieuwe natuurlijke behandelmethode is een basisschoollerares 5 centimeters omvang bij haar middel kwijtgeraakt.

Amerikaanse- en Europese wetenschappers hebben uitvoerig onderzoek gedaan naar de module. De resultaten zijn volgens het onderzoekteam van de University of Kentucky School of Medicine in Lexington, Kentucky,  onder leiding van Dr. Philip Kern, verrassend positief.

Een andere topexpert op afslankgebied, Dr. George King, hoofd van de researchafdeling van de Joslin Center van de Harvard Medical School in Boston (VS) is overtuigd van de positieve werking die de afslanktherapie op basis van erg lage temperaturen heeft.

Bij de behandeling die in Suriname alleen bij Constantin wordt uitgevoerd, wordt gebruik gemaakt van een speciaal natuurlijk geprepaeerde vruchtenconcentraat. Deze combinatie wordt gesmeerd op dikke lichaamsdelen, meestal overtollig vet bij de buik, benen en armen.

Volgens de basisschoollerares is het resultaat van lange duur. “Ik heb al langere tijd 5 centimeter minder buikomvang ter hoogte van mijn navel. Mijn jeansbroek zit nog steeds slap ter hoogte van mijn buik, vooraf zat die erg strak. Deze afslanktherapie in combinatie met Gemberslank is snel en beslist niet pijnlijk of lastig”.

Ook Alysha uit Paramaribo is vol lof over de nieuwe manier om vet bij de buik en andere lichaamsplekken te verminderen.

“Na twee behandelingen is er bij mij al 6,5 centimeter buikomvang af. Mijn buik is platter en mijn kleding zit nu veel beter. Ik heb ook mijn benen laten behandelen en ik ervaar de afslankende werking met veel plezier. Voor mij is deze manier van afvallen gewoon fantastisch”, aldus Alysha.

Kim1In Nederland en Duitsland worden er ook  grote successen behaald met deze combinatieafslanktherapie. Kim zegt dat het vruchtenconcentraat vooral een positief effect heeft gehad op de omtrek van haar buik.

“Mijn buik is na een paar  behandelingen met het vruchtenconcentraat zichtbaar en voelbaar platter geworden. Er is duidelijk sprake van een afname van mijn broekmaat. Ook voel ik mij minder opgezwollen, vooral als ik de afslanktherapie combineer met Gemberslank. Ook een goede kennis van mij uit Zoetermeer met een dikke bierbuik heeft er veel baat bij”, weet ze.

Ook de vermaarde Europese afslankexpert Jonathan Clarke vertelde recentelijk op een congres in Londen over de bijzondere mogelijkheden die deze nieuwe afslanktherapie te bieden heeft. “De resultaten mogen als verbluffend goed worden gekwalificeerd”, aldus Clarke tijdens zijn presentatie.

Volgens wetenschappers heeft een mens twee soorten vetweefsels

“Eenvoudig uitgelegd: wit vetweefsel en bruin vetweefsel. Het witte vetweefsel wordt in  het lichaam opgeslagen als een soort voorraad, om eventueel in een later stadium gebruikt te worden. Maar wanneer een persoon echter op langere termijn meer energie opslaat dan wordt verbruikt, als ook om andere redenen, is er sprake van toenemende vetopslag of dikker worden”.

“Het gunstigere bruine vetweefsel dient daarentegen als brandstof, heeft een betere doorbloeding door mitochondriën en zorgt juist voor het snel verbranden van lichaamsvet in plaats van het opslaan van het vet. Magere mensen, erg jonge mensen en personen met een gezonde glucosestofwisseling beschikken overigens over veel meer bruin vetweefsel. Bruin vetweefsel zorgt voor het sneller en meer verbranden van calorieën”, is de uitleg van de researchafdeling van Jonathan Clarke.

“De wetenschap weet al geruime tijd dat het witte vetweefsel gedeeltelijk kan worden omgezet in het veel gunstigere bruine  of  beige vetweefsel. Een onderzoeksteam van de Harvard Medical School onder leiding van Bruce Spiegelman, Ph.D, heeft jarenlang onderzoek gedaan en aangetoond dat veel dikke mensen dikwijls moeite hebben om het witte vetweefsel om te zetten in het bruine of beige. Bovendien werden de significante verschillen tussen de twee vetweefsels blootgelegd”.

“De omzetting van het witte vetweefsel naar het bruine kan je stimuleren door onder meer meer veel meer te bewegen, maar ook door een behandelcombinatie met vruchtenconcentraat en erg lage temperaturen toe te passen”, stelt Clarke.

“Behalve veel meer bewegen, het juiste eetpatroon, voldoende slapen, minder stress en het gebruik van natuurlijke afslankers als Gemberslank, kan deze therapie in combinatie met vruchtenconcentraat, een goede aanvulling zijn om overtollig lichaamsvet kwijt te raken”, aldus de vermaarde afslankexpert tot slot.

Ook in Suriname wordt de nieuwe afslanktherapie met veel succes toegepast .

“Het gaat om een half uur durende pijnloze afslankbehandeling waarbij een speciaal geprepareerde vruchtenconcentraat wordt gemasseerd op plekken waar men graag wenst te vermageren. Meestal is dat bij de buik, de heupen en benen”.

“Tegelijk wordt een digitale methode toegepast om de omzetting van het ongunstige witte vetweefsel naar het bruine of beige calorieën verbrandende vetweefsel te stimuleren. De resultaten zijn vooral in combinatie met Gemberslank zeer hoopgevend”, aldus een ervaren Europees gediplomeerde gewichtsexpert verbonden aan Constantin.


Vrouw na 41 jaar verlost van helse pijnklachten

Rosanna1Rosanna Andrade is vol lof over een nieuwe Duitse methode om pijnklachten te verminderen. De vrouw werd sinds haar 18e geconfronteerd met ernstige rugpijnen. In de loop der jaren zijn de klachten volgens haar alleen maar verergerd.

Van diverse artsen kreeg ze steeds te horen dat er geen effectieve behandeling bestaat voor haar gezondheidsprobleem. Niemand kon haar helpen.

“Ik moest van de dokters elke dag pijnstillers innemen, een andere keus had ik helaas niet. Erg ongezond dus! Ik moest maar met de pijnen leren leven. Onlangs vertelde mijn man echter dat hij had gelezen over een nieuwe behandeling met een natuurlijke gel bij Constantin. Niet lang daarna ben ik speciaal naar Suriname gekomen om mij te laten behandelen. Ik zocht een oplossing voor mijn helse pijnen, ik wilde er van af”, zegt Rosanna.

“Een paar maanden nadat ik met de behandelingen bij Constantin was begonnen, werden mijn klachten al significant minder. Ik neem geen of nauwelijks pijnstillers meer in. De therapie met deze Duitse natuurgel op basis van vruchten en planten heeft me enorm geholpen. Ik ben ontzettend tevreden, dit heeft mijn leven veranderd.

Ook een arts die verbonden is aan Constantin zegt dat niet alleen Rosanna zeer positieve ervaringen heeft. “De resultaten met deze plantaardige gel blijken bij veel personen met dergelijke klachten bijzonder gunstig”, aldus de ervaren medicus.


Taxichauffeur na 14 jaar bevrijd van helse rugpijn

De 52-jarige taxichauffeur Tirjodikromo is na een periode van bijna 14 jaar bevrijd van helse rugpijnen.

Rugpijn1“Voor mij waren de pijnklachten een ware hel, elke dag weer. Een scherpe ondraaglijke pijn, trok vanaf mijn rug tot naar mijn onderbeen. Niemand kon mij helpen! Ik ben zelfs voor hulp naar Brazilië geweest, maar het resultaat was slecht. Mijn leven was niet prettig meer”.

“Maar door 5 behandelingen bij Constantin met een nieuw digitaal apparaat uit Duitsland, ben ik sinds kort echter verlost van deze kwelling. Ik kan nu weer helemaal normaal functioneren. Ik heb geen pijn meer”, zegt Tirjodikromo vol blijdschap.


Vrouwen slanken enorm af met speciale combinatie vruchtenschillen

Een recent ontwikkelde combinatie van speciaal geselecteerde gezonde vruchten en vruchtenschillen, blijkt steeds meer Nederlandse, Engelse en Belgische vrouwen met overtollig buikvet en vet rond de heupen en dijen te helpen bij het slanker worden.

De speciale vruchtencombinatie Grannur® kreeg de afgelopen periode steeds meer belangstelling nadat enkele dikke vrouwen op de televisie geënthousiasmeerd vertelden over hun positieve afslankervaringen, nadat ze de combinatie gebruikt hadden voor hun huidklachten.

Het nieuwe vruchtennatuurmiddel is door de befaamde Europese verjongingsexpert Jonathan Clarke in samenwerking met Duitse experts ontwikkeld. Helemaal niet om af te slanken, maar voor het verbeteren van de huidconditie en de algehele gezondheid.

Een deskundige laat weten dat deze bijzondere vruchtencombinatie een zuiverende werking heeft en bovendien zeer effectief bij klachten als acne, donkere huidvlekken, een onzuivere huid evenals een tonicum bij lusteloosheid / zwakheid en een lage weerstand.

“Maar deze gezonde vruchtencombinatie blijkt bij sommige dikke vrouwen, behalve de huidconditie en de gezondheid heel goed te verbeteren, nu ook een ander zeer positief bijkomend effect te hebben: afslanken bij vooral de buik en heupen”.

“Deze speciaal geconcentreerde vruchtencombinatie heeft een sterk synergetische werking en heeft een prima invloed op de gezondheid”, aldus de expert.

Volgens deskundigen die hebben meegewerkt aan het ontwikkelen van Grannur®, wordt het bereid volgens een ingenieus natuurlijk procedé waarbij de doeltreffendheid van vruchten polyfenolen synergetisch wordt versterkt.

Deze polyfenolen zijn volgens verscheidene internationale wetenschappers erg gezond, ze hebben een uitermate heilzame invloed op meerdere belangrijke processen in het lichaam.

Volgens de Nederlandse fabrikant is het gezonde vruchtenconcentraat specifiek ontwikkeld om de huid te zuiveren, mooier, egaler te maken. Ook voor mensen die zich niet lekker voelen en zich fitter willen voelen is het een erg probaat tonicum. Dus niet per se om af te slanken.

Dat dit vruchtenconcentraat als bijkomstigheid ook een erg afslankende werking kan hebben op dikke vrouwen, is voor voor velen dus een welkome bijkomstigheid.


Babet verliest 12 kg met Gemberslank

Babet1Babet Vierhuis is in een tijdbestek van ongeveer drie maanden ruim 12 kg overtollig lichaamsgewicht kwijtgeraakt.  Ze gebruikte dagelijks een eetlepel van het natuurmiddel Gemberslank om haar overtollige kilo’s in korte tijd te verliezen.

De Nederlandse vertelt dat ze van een vriendin hoorde over de goede resultaten die geboekt worden met Gemberslank. Ze besloot de volgende dag om het gezonde middel te gebruiken.

“Ik ben zeer tevreden omdat ik zichtbaar slanker ben geworden en dat met weinig moeite”, zegt ze vol trots.

Er zijn vaker positieve reacties gemeld van personen die Gemberslank hebben gebruikt en daarmee vlot zijn afgeslankt. Het is een 100 procent plantaardig product en bovendien erg gezond. Van Gemberslank is al lange tijd bekend dat het gunstig is voor de slanke lijn, maar ook voor de spijsvertering en algehele gezondheid.


Man in rolstoel kan nu stukken beter lopen

Lopen1“Mijn leven was bijna waardeloos. Ik kon nergens meer plezier aan beleven. Als ik een boodschap moest gaan doen, lukte dat helemaal niet. Lopen bijvoorbeeld was als een grote plaag voor mij. Ik was gedeeltelijk verlamd dus lukte dat niet. Bovendien had ik last van duizeligheid, oorsuizing, tintelingen, kramp en erge lichaamspijnen. Op veel plaatsen had ik hulp gezocht, maar het mocht niet baten”.

“Toen kwam ik op advies van mijn familie in Nederland terecht bij Constantin. Bij Constantin pasten ze verschillende nieuwe behandelingen toe. Het resultaat is geweldig. Ik werd binnengebracht in een rolstoel maar al na twee behandelingen had ik die bijna niet meer nodig”.

“Ik heb nauwelijks klachten meer en wandel nu als een jongeman”, aldus de heer  Hendriks die verlamd was en dankzij de behandelingen bij Constantin® weer beter kan lopen en functioneren.


Surinaamse verlamde man heeft weer hoop

Lopen22

De verlamde Surinamer Marcet kan sinds kort, dankzij een succesvolle Duitse methode, beter lopen. De man werd getroffen door een beroerte en was er sindsdien slecht aan toe. De helft van zijn lichaam raakte verlamd. Hierdoor kon hij niet meer normaal functioneren. Onder meer het lopen ging wel, maar erg moeilijk en een arm was onbruikbaar.

“Eenvoudige dingen als mijn schoenen vast veteren ging helemaal niet meer. Daarnaast had ik nog veel beperkingen. Op zo een jonge leeftijd is dat uiteraard een enorme schok. Het was tot voor kort een moeilijke tijd voor mij, ik was erg verdrietig”, stelt Marcet.

De man zegt nu echter nieuwe hoop te hebben gekregen in het leven.

“Ik word sinds kort geholpen met een nieuwe Duitse methode en de resultaten zijn geweldig. Ik kan nu veel veel beter lopen en mijn beide benen zelf helemaal omhoog houden. Dat kon ik voorheen helemaal niet. Ook in mijn verlamde arm en de rest van het lichaam is er een stuk meer gevoel. Ik ben zo blij, zo gelukkig met het geweldige resultaat”, aldus Marcet.

De vermaarde Europese voedings- en gezondheidsexpert, Jonathan Clarke, adviseur van Constantin International, zegt vanuit Duitsland dat deze natuurlijke methode veelbelovend is. “Met behulp van recent ontwikkelde oefeningen, het eten van onder meer mineraalrijke voedingsmiddelen en een positieve houding kunnen er veel goede resultaten worden bereikt”, legt de expert uit.


Therapie tegen huidvlekken en puisten blijkt zeer succesvol

Een recent ontwikkelde therapie om huidvlekken in het gezicht te verminderen en nu ook in Suriname wordt uitgevoerd, blijkt in veel gevallen zeer succesvol.

De methode die gebaseerd is op een behandeling met een plantaardige hypo-allergene lotion, heeft volgens huiddeskundigen een zeer gunstige invloed op acne en andere ontsierende huidklachten.

De vermaarde Europese afslank- en verjongingsexpert Jonathan Clarke, die de therapie samen met Franse huidexperts heeft ontwikkeld, vertelde op de Amerikaanse tv over de positieve resultaten die worden bereikt.

In Suriname wordt de nieuwe behandeling alleen bij Constantin, de internationale nazaten organisatie van de grondlegger van de Amerikaanse homeopathie, uitgevoerd.

Volgens een schoonheidsconsulente van Constantin zijn de resultaten veelbelovend.

“Personen met vlekken, mee-eters en/of puisten in het gezicht hebben er enorm veel baat bij. Er is na behandeling dikwijls sprake van een significante verbetering van de huidconditie. Het voordeel is dat het gaat om een milde behandeling  van een uur die geschikt is voor alle huidtypen.

Dat de therapie nu ook al beschikbaar en betaalbaar is voor mensen in ons land, is exceptioneel”, legt ze uit.

Ook verschillende cliënten laten weten dat ze zeer tevreden zijn over de gezichtsbehandeling. “Mijn huid ziet er nu veel beter uit sinds ik bij Constantin ben geweest. Met andersoortige behandelingen bij andere plaatsen heb ik nooit zulke mooie resultaten behaald. Ook bij een vriendin en een nicht van me die ook bij Constantin zijn behandeld zie ik verbetering van hun huidconditie”, aldus een tevreden cliënt.


De Vries kan regelmatig lopen

Lopen2

Een verlamde man die zich nauwelijks kon voortbewegen is sinds kort weer in staat regelmatig te lopen. “Ik kon nauwelijks lopen en steunde op krukken of was in mijn rolstoel. Ik voelde me verschrikkelijk door de verlammingsverschijnselen waarmee ik worstelde. Het was heus geen pretje.

Op een gegeven moment zag ik het leven gewoon niet meer zitten, maar nu ben ik juist blij door deze miraculeuze vooruitgang.” Dat zegt de zeer geëmotioneerde heer De Vries.

“Na mijn veertigste begon ik vaker lichamelijke klachten te krijgen. Dat verergerde steeds en ik kon maar geen goede oplossing vinden. Ik kreeg te horen dat ik hiermee moest leren leven. Ik was zo somber. Tot vrienden mij vertelden over de succesvolle gratis behandelingen bij Constantin”.

“Zij hebben mij geholpen met een combinatie van homeopathie, Indonesische -en healing hot stone massage. Een massage met warme vulkaanstenen. Ik voelde me al snel veel beter en kon na enkele behandelingen weer redelijk goed lopen. Ik ben ontzettend blij. Dankzij Constantin® kan ik nu weer genieten van het leven”, zegt hij tot slot.


31 kg gewicht eraf in half jaar

De 27- jarige mevrouw Molenkamp heeft het kunnen klaarspelen om binnen een half jaar 31 kilo af te slanken. Ze woog in het begin van Juli 2016 nog 92 kilo. In de eerste week van Februari 2017 bleef de wijzer van de weegschaal hangen op 61 kilo.

“Ik heb gebruik gemaakt van Clarke’s Lifestyle van de Nederlands gediplomeerde gewichtsconsulent Jonathan Clarke. Aan mij werd geadviseerd om dagelijks meer te bewegen, onder meer wandelen. Bovendien kreeg ik een lijst met daarop voedingsmiddelen waarvan ik genoeg mocht eten. Ik ben dus afgeslankt zonder honger. Deze manier van afslanken was voor mij zeer gemakkelijk omdat ik voldoende mocht eten. Dat is het grote verschil met andere afslanksystemen. Deze methode werkt perfect”, aldus Molenkamp.


Grote vraag naar afslankbrood

Vezelbrood1Het pas geïntroduceerde vezelbrood om af te slanken is momenteel erg in trek. De verkoop van dit brood is in de afgelopen periode aanmerkelijk toegenomen. Volgens kenners zou dit brood verschillende positieve effecten hebben op de gezondheid.

Bovendien bevordert de consumptie hiervan het afslankproces. De positieve resultaten die gebruikers tot nu toe hebben ervaren, hebben tot gevolg gehad dat de vraag naar dit brood enorm is toegenomen.

Een Europees gediplomeerde gewichtsconsulent van Constantin bevestigt deze constatering. Volgens de de afslankdeskundige gaven veel cliënten aan dat ze na het vele eten tijdens de feestdagen, kilo’s kwijt wilden raken. Vooral vrouwen, maar ook enkele mannen, hadden het gevoel dat zij tijdens de feestdagen te veel waren aangekomen. Zij toonden dan ook veel interesse in deze nieuwe afslankmethode.

Volgens de expert is het systeem gebaseerd op het eten van speciaal vezelbrood. Het brood is rijk aan speciaal samengestelde en rijkelijk toegevoegde vezels, mineralen, vitaminen, sporenelementen en aminozuren. Het wordt volgens een uniek procedé en op ambachtelijke wijze gebakken.

Het voordeel is dat met een paar sneden per dag al volstaan kan worden. Bovendien krijgt men minder honger en heeft het een gunstige invloed op de darmwerking.


Met brood 2 kg eraf bij Holland

De bekende presentatrice Serena Holland heeft het kunnen klaarspelen om binnen een week nog 2 kg lichaamsvet kwijt te raken. Eerder dit jaar wilde ze binnen twee weken 5 kg afslanken. Zij was in dit verband een weddenschap aangegaan met de consulenten van Constantin.

Zou het haar lukken om zoveel kilo’s in deze korte tijd kwijt te raken? Het verrassende resultaat zagen veel kijkers op de tv. Niet 5 kg, maar ruim 7 kg is Holland afgeslankt. Nu dus nog 2 kg vet eraf met het nieuwe eet-brood-afslank-systeem.

Mevrouw Holland: “Het prettige is dat ik lekker en genoeg brood mocht eten. Ik heb verder ook Super Fat Burner afslankdruppels en Gemberslank gebruikt en heb het gecombineerd met behandelingen bij Constantin. Ik ben echt blij met het resultaat en ben nu ook super gemotiveerd om verder af te slanken”, zegt de bekende presentatrice.


Blinker 7 kg vet kwijt

Platte buik clientDe heer Blinker is ongeveer 7 kg vet kwijt geraakt. Dit fantastische resultaat heeft hij bereikt door gebruik te maken van een snelle en gezonde afslankmethode.

“Ik ben blij verrast met het mooie resultaat. Ik heb me laten behandelen met de FNSR- vetverbrandingsmethode bij Constantin en heb dat gecombineerd met Super Fat Burner afslankdruppels en Gemberslank”.

“Het is een prettige methode waarbij je een uurtje gaat liggen en behandeld wordt met een natuurlijke afslankgel en een modern afslankapparaat. Het grote voordeel is dat ik al snel resultaat zag en mij niet aan een streng dieet hoefde te houden. Ik voel me nu veel fitter, slanker en gezonder en kan het iedereen aanbevelen”, aldus Blinker.


Banai verliest 6 cm vet

Nitha Banai werd binnen een week ongeveer 2.5 kg lichter en haar omvang 6 cm slanker.

Dit geweldige resultaat bereikte ze door gebruik te maken van de snelle en gezonde afslankmethode. “Dit is gewoon fantastisch. Ik heb me laten behandelen met de FNSR- en Broodpap vetverbrandingsmethode bij Constantin en heb dat gecombineerd met Super Fat Burner afslankdruppels”.

“In het begin had ik het niet voor mogelijk gehouden dat ik met zo’n prettige methode snel kon afslanken. Het is een gezonde behandeling met een natuurlijke afslankgel en een modern afslankapparaat. Ik merkte al direct het verschil en voel me nu veel fitter, slanker en gezonder”, zegt de zeer tevreden mevrouw Banai.


Groot Amerikaanse afslankonderzoek: meer kilo’s kwijt met Low Carb

Kip gebradenHet Low Carb afslanksysteem helpt veel sneller om af te slanken in vergelijking met andere afslankmethoden. Het is daarnaast veel gezonder en heeft een gunstigere invloed op het cholesterolgehalte. Dit is de uitkomst van één van de langste en grootste Amerikaans Israëlische studies naar verschillende afslankmethoden.

De resultaten zijn gepubliceerd in het zeer gerespecteerde medisch vakblad “The New England Journal Of Medicine”. Volgens de onderzoekers heeft deze afslankmethode bovendien veel gezondheidsvoordelen. Recentelijk toonde professoren van Stanford University in Californië in een vergelijkbare maar kortere studie al aan dat deze methode heel gezond en meest doeltreffend is.

Volgens professor Cristopher Gardner van Stanford, mag er voldoende gegeten worden in tegenstelling tot andere systemen. Dit verklaart ook gedeeltelijk het grote succes. In ons land wordt het low carb afslanksysteem toegepast door de deskundigen van Constantin.

Volgens de organisatie zijn de resultaten van dit grote onderzoek overduidelijk en veelzeggend. “Deze afslankmethode passen de experts van Constantin ook dagelijks toe en is veruit de beste. Er is simpelweg geen betere manier om af te slanken. Deze en alle andere grote studies tonen dat telkens weer aan”, aldus een zegsman van de Constantin.


Een plattere buik:
Behandelingsmethode nader belicht

Buik plat 22Snel en gegarandeerd een plattere buik, een smallere taille, slankere dijen, bovenarmen of andere probleemplekken. De meeste personen met overgewicht willen dat maar al te graag. Op een gemakkelijke wijze centimeters vet verliezen en zo slanker worden.

Heel populair is de Fast Natural Slimming Remedy of FNSR. Veel personen die deze behandelingen hebben geprobeerd, zijn enthousiast omdat het snel schijnt te werken. Je verliest dus inderdaad omvang. Maar hoe werkt de methode nu precies? In gesprek met een gezondheidsconsulent verbonden aan Constantin® proberen we meer over deze snelle therapie te weten te komen.

Volgens de consulent is de FNSR razend populair omdat cliënten direct na een behandeling al resultaat zien. Volgens haar willen mensen zo snel mogelijk al verbetering zien aan hun postuur. En dan het liefst zonder honger en moeilijk uitvoerbare diëten die ze meestal niet vol kunnen houden. Een andere reden is dat het een snelle en pijnloze behandeling is. “Als het ware kan je tijdens de FNSR een ontspannen dutje doen of een tijdschrift lezen, terwijl je vet kwijt raakt.

Bij de behandelingen maken wij gebruik van een afslankgel die de vetcellen zeer gunstig beïnvloedt. Wij hebben recentelijk ook een nieuw apparaat uit Duitsland geïntroduceerd, de body shaping device die de behandelingen nog effectiever maken. Het is ook een pluspunt dat FNSR een goed gekeurd afslankproces is dat 100 procent veilig is. Het heeft dus geen bijwerkingen en je mag het zo vaak als je wilt gebruik van maken”, legt een deskundige van Constantin uit.

Volgens deze deskundige worden er bij Constantin dagelijks tientallen personen met deze methode geholpen. Er zijn zowel mannen en vrouwen die gebruik maken van deze afslankwijze.


Regio toont interesse in FNSR- afslanktherapie Constantin®

InteresseVerschillende gezondheidscentra binnen onze regio hebben grote belangstelling getoond voor de nieuwe Fast Natural Slimming Remedie (FNSR), afslankmethode van Constantin. Vooral klinieken in de ons omringende landen die zich specifiek richten op het behandelen van mensen met overgewicht reageren buitengewoon enthousiast.

Zij willen graag nader geïnformeerd worden om zodoende hun cliënten volgens deze nieuwe inzichten te helpen bij het afslankproces. Naar verluid is het behandelteam van Constantin daarom voornemens volgende maand een congres te houden voor collega’s van diverse Caricom- landen.

Tijdens deze workshop krijgen de Caricom- deskundigen de gelegenheid om vragen te stellen en praktische informatie in te winnen over deze succesvolle afslanktherapie die in Europa is ontwikkeld.

Naar verwachting zal een delegatie van circa twaalf personen verbonden aan diverse buitenlandse klinieken participeren aan deze bijeenkomst. Volgens een woordvoerder van Constantin zal er vooral sprake zijn van uitgebreide informatie-uitwisseling.

De zegsman is van mening dat de hoge waardering van FNSR te danken is aan het snelle resultaat dat deze therapie geeft.

“Elk persoon die problemen heeft met een te dikke buik, benen en armen en die graag binnen korte tijd minder  omvang willen hebben zonder daar al te veel moeite voor te doen, kan van FNSR gebruik maken. Een ander belangrijk aspect van het succes is dat het een pijnloze therapie is die voor bijna iedereen betaalbaar is”.

Onderzoek heeft aangetoond dat de FNSR kan worden aangemerkt als een van de meest veilige en snelwerkende behandelwijzen. Bij de therapie wordt gebruik gemaakt van een afslankgel met speciale natuurlijke mineralen, die een plezierig warm gevoel geeft.

“De meerderheid van onze cliënten verliezen al binnen een uur vele centimeters en kunnen soms nauwelijks begrijpen dat het mogelijk is. Vooral bij de behandeling van een te dikke buik heeft ons team zeer goede resultaten kunnen bereiken”.

“Het zijn doorgaans personen die al van alles hebben geprobeerd, maar daarbij weinig baat hadden. Voor mij is het daarom niet erg verwonderlijk dat ook klinieken uit andere Caribische landen onderwezen willen worden in deze ultra moderne afslankmethodiek”, aldus de zegsman.


Constantin® introduceert afslankmethode voor dikke Surinamers

Constantin logo1Slimm-8 heet de nieuwste gratis combinatie-afslankmethode van de Constantin Foundation. De nieuwe uit Europa afkomstige methode werd onlangs met enorm veel fanfare geïntroduceerd door het artsenteam van de charitatieve organisatie.

De komende week wordt ter gelegenheid van de introductie van deze gloednieuwe therapie een specialist uit Parijs verwacht. De Franse deskundige zal samen met het team van de Foundation onze landgenoten kennis laten maken met de nieuwe afslankbehandelwijze. Het ligt in de bedoeling om iedereen die last heeft van vervelende vetplekken of een te dikke buik, te helpen.

Volgens de organisatie is het met Slimm-8 mogelijk om op gemakkelijke en gezonde wijze minimaal acht kilo per maand gewicht kwijt te raken. Ook kunnen mensen die te dikke dijen of een dikke buik hebben zeer hoopvol gestemd zijn.

Bij de behandelingen wordt gebruik gemaakt van ultra moderne therapieën en gels die een gunstige invloed hebben op de stofwisseling. De gel die op dikke plekken wordt gesmeerd, werd in Franse en Duitse laboratoria ontwikkeld en heeft direct invloed op een betere doorbloeding van de vetcellen. Dit effect is vergelijkbaar met een persoon die veel buikspieroefeningen doet.

De vetcellen die gevuld zijn met vetzuren, afval en weefselvloeistoffen kunnen daardoor op efficiënte en gezonde wijze in omvang afnemen. Dit heeft als resultaat dat mensen al na enkele behandelingen merken dat ze slanker zijn geworden. Volgens Constantin® zal deze therapie een ongekend groot succes worden in ons land.

“Wij zijn de grootste organisatie in Suriname als het gaat om het aantal corpulente mensen die we jaarlijks behandelen. Om deze mensen conform de jongste ontwikkelingen te blijven helpen, staat ons team continu in contact met Amerikaanse – en Europese afslankspecialisten. De meeste mensen houden niet van diëten met veel beperkingen. Het percentage “lijners”, dat een streng voedingsregiem volhoudt, is daarom laag”.

Surinamers houden van veel en lekker eten en willen op een makkelijke manier slanker worden, stelt de organisatie.

Voldoende eten is met de Slimm-8 methode geen enkel probleem. De behandelingen zijn zeer klantvriendelijk en duren niet langer dan tien minuten. Ook zijn ze pijnloos en worden door de meeste cliënten als zeer ontspannen ervaren.


Tandarts Tarnadi: Ik ben 23 cm lichaamsvet kwijt!

Gemberslank flaconDe vermaarde tandarts Tarnadi raakte binnen korte tijd maar liefst 23 cm vet kwijt. Bovendien viel hij ruim 16 kg af zonder honger en allerlei ingewikkelde inspanningen.

Tarnadi:“Ik had kortgeleden nog maat 40 en nu draag ik maatje 34. Voor mij en mijn vriendenkring is het bijna niet te bevatten, zo mooi is het resultaat.”

Dit bijzondere resultaat bereikte de tandarts door gebruik te maken van een snelle en gezonde afslankmethode.

“Ik heb me laten behandelen met de FNSR- vetverbrandingsmethode van Constantin en heb dat gecombineerd met Super Fat Burner  en Gemberslank. Het is een prettige methode waarbij je een uurtje gaat liggen en behandeld wordt met een natuurlijke afslankgel en een modern afslankapparaat. Het grote voordeel was dat ik al gauw resultaat zag. Ik voel me nu meer dan fantastisch!”


Sital huilde van de pijn

Hot stone2“Wanneer ik zeg dat ik elke avond huilde en schreeuwde van lichaamspijnen, dan overdrijf ik niet. De pijnen waarmee ik dagelijks worstelde waren gruwelijk. Het was een ware kwelling en zo wilde ik echt niet verder leven. Ik was diepbedroefd door de helse pijnklachten. Ik zocht overal hulp, maar niets hielp”.

Dat zegt een zeer geëmotioneerde mevrouw Sital.

“Ik slikte ook steeds meer pijnstillers maar die werkten op een gegeven moment ook niet meer. Toen hoorde ik op de radio praten over de succesvolle gratis behandelingen bij Constantin®.

“Daarna ben ik geweest en ze hebben mij toen gratis geholpen door middel van homeopathie, Indonesische – en healing hot stone massage; een behandeling met warme vulkaanstenen. Na enkele dagen kwam mijn droom uit. De pijnen waren stukken minder en dragelijk. Nu een tijdje verder zijn mijn pijnen zo goed als weg. Ik ben nu heel gelukkig en ben Constantin enorm dankbaar.”Doelman: Ik had helse pijnen

Massage1De heer Doelman had jarenlang last van helse pijnen. Doelman: “Het werd steeds erger. Een ware hel was het! Zelfs wandelen was een plaag, zoveel pijn had ik. Ik had overal hulp gezocht, echter zonder resultaat. Toen vertelden vrienden mij dat zij zelf beterschap hebben gevonden bij Constantin”.

“Zij legden mij uit dat bij Constantin pijnklachten heel goed verholpen kunnen worden met een nieuwe zalf. Ik werd daarnaast ook behandeld met Indonesische gezondheidsmassage en healing hot stone therapie. Het resultaat is fantastisch. Ik heb nu veel minder pijn. Ik ben zo dankbaar voor de wijze waarop ik ben geholpen”, aldus Doelman.


Cruden is 7 cm omvang kwijt

“Ik las in de krant dat een dikke vrouw bijna 10 cm vet was kwijtgeraakt. Ik kon dat nauwelijks geloven maar dacht van: ik probeer het gewoon. Ik had al van alles gedaan om mijn dikke buik wat platter te krijgen, maar het lukte niet. U moet weten dat ik een man ben die van veel en lekker eten houd. Ik werd echt heel prettig verrast”.

“De deskundigen hielpen mij met een natuurlijke afslanktherapie en het resultaat is fantastisch. Ik heb ongeveer 7 cm minder buikomvang en ook een veel strakkere huid.” Dat zegt de heer Cruden aan de pers na met de nieuwe Fast Natural Slimming Remedy (FNSR) afslankmethode van Constantin te zijn behandeld.


Professor Gardner: De beste afslankmethode

Personen die snel en gezond kilo’s willen kwijtraken, kunnen liever het low glycemic systeem volgen. Dat blijkt uit een uitgebreide studie van de in hoog aanzien staande universiteit van Stanford in Californië. Deze snelle afslankmethode wordt ook in ons land toegepast door de deskundigen van Constantin®.

Volgens onderzoeksleider professor Christopher Gardner kwam tijdens het grote onderzoek duidelijk naar voren dat personen met dit afslanksysteem snel en gezond afslanken.

“Er worden al zo lang zoveel vragen gesteld over afslanken. Wij denken dat het tijd wordt om te zeggen dat voor de zoveelste keer is bewezen dat wij hiermee de beste afslankresultaten kunnen behalen”, zegt de Amerikaanse hoogleraar.

Volgens experts is het grote voordeel vooral dat er voldoende gegeten mag worden en men doorgaans geen honger hoeft te hebben. Volgens mevrouw Lalbiharie, cliënt van Constantin®, heeft ook zij kunnen ervaren hoe snel en effectief deze methode is. “Ik was al vrij snel op mijn streefgewicht en ben erg tevreden.”


Jennifer verliest 4 kg met combi afslankmethode

Jennifer Atmodikoro slankte ongeveer 4 kg af. Dit fantastische resultaat bereikte ze door gebruik te maken van de gezonde combinatie-afslankmethode van Constantin. “Ik ben echt blij met het mooie resultaat. Ik heb me laten behandelen met de FNSR- vetverbrandingsmethode en Broodpap van Constantin en heb dat gecombineerd met Super Fat Burner afslankdruppels en Gemberslank”.

“Veel van mijn kennissen hebben ook succes hiermee gehad. Het voordeel is dat ik mij niet aan een streng dieet hoefde te houden. Als ik een keer echt overdreven veel heb gegeten, neem ik simpel een extra lepel Super Fat Burner en Gemberslank in. Het is dus ook erg ideaal voor personen die veel eten en niet dikker willen worden. Als men buitengewoon veel heeft gegeten, kan men ’s avonds deze twee natuurlijke afslankmiddelen innemen voor een beter resultaat.”


Thalia kan veel beter lopen

“Lopen deed pijn, liggen deed pijn, alles deed pijn. Mijn leven was gewoon een hel en ik kon nergens meer plezier aan beleven. Als ik een boodschap moest gaan, doen lukte dat niet. Wandelen was ook als een plaag voor mij want ik was gedeeltelijk verlamd. Overal had ik hulp gezocht, echter zonder resultaat”.

“Toen vertelde een vriend mij dat hij beterschap had gevonden bij Constantin. Hij legde mij uit dat pijnklachten bij Constantin heel goed verholpen kunnen worden met verschillende natuurlijke behandelingen. Ze hebben een zalf met mineralen gebruikt en ik ben daarnaast ook gratis behandeld met Indonesische gezondheidsmassage en warme vulkaanstenen”.

“Het resultaat is fantastisch. Ik heb nauwelijks pijn en wandel, dans en fiets nu met veel minder klachten. Ik ben zo dankbaar voor de wijze waarop ik ben geholpen”, aldus J. Thalia.


Rashida raakt 7 cm vet kwijt

“Ik kon nauwelijks geloven dat ik in zo’n korte tijd slanker kon worden. Ik heb lange tijd mijn best gedaan om te vermageren, maar had nooit zoveel succes als nu. Het was vaak ook te moeilijk om mij te houden aan een streng dieet. Ik ben zo blij dat mijn kleding van vroeger me weer goed past en van kennissen krijg ik nu veel complimenten.

De therapeuten hebben mij met een afslanktherapie geholpen waardoor ik ongeveer 7 cm vet ben kwijtgeraakt. Ik heb nu een veel plattere en strakkere buik.” Zo reageert een zeer enthousiaste mevrouw Rashida na met de hypermoderne Fast Natural Slimming Remedy (FNSR) en Broodpap afslankmethode van Constantin® te zijn behandeld.


Getrouw: Mijn vader was impotent

Tomba2“Ik heb vanaf mijn kinderjaren een zeer hechte band met mijn vader. Wij kunnen ongedwongen praten over alles en nog wat. Behalve mijn vader, is hij ook mijn allerbeste vriend. Sinds de scheiding van mijn ouders, 22 jaar geleden, heeft hij nooit een nieuwe vrouw in zijn leven gehad. Tot hij niet zo lang geleden in het uitgaansleven een lieve vrouw leerde kennen waarmee hij een serieuze liefdesverhouding begon.” Dat vertelde de heer Getrouw tijdens een interview.

“Wat mij opviel is dat hij niet gelukkiger werd met zijn nieuwe relatie. Het was duidelijk dat mijn vader ergens mee zat. Iets liet hem duidelijk frustreren, maar ik wist niet precies wat. Ik kon het niet langer aanzien dus vroeg ik hem op een dag wat hem zo dwars zat”.

“Hij gaf toen met een beetje aarzeling te kennen dat hij de liefdesdaad met zijn nieuwe vriendin niet goed kon verrichten en dat het zijn plezier ernstig bedierf. Hij was impotent. Ik was in het begin verbaasd maar ook blij voor zijn openheid. Ik wilde mijn pa helpen want het is een allerbeste man. Van een kennis had ik gelukkig gehoord van het natuurlijke middel Tomba”.

“Het verbetert op natuurlijke wijze de mannelijke potentie en het werkt veel beter dan viagra. Daarnaast is het erg gezond en goed voor het cholesterolgehalte. Het geeft bovenal een krachtige erectie. Ik heb het mijn vader aanbevolen en ik moet zeggen dat het een zeer goed advies was. Hij gaat nu veel vrolijker door het leven. Hij merkte al binnen korte tijd veel verbetering en zegt nu een redelijk krachtige erectie te krijgen. Ik ben zo opgelucht dat ik mijn vader kon helpen. Ik ben ook bijzonder dankbaar dat er een natuurlijk middel als Tomba bestaat.”


Shantie is snel mager geworden

Platte buik123“Het is moeilijk te begrijpen en te geloven. Maar als je het zelf ervaart, raak je ervan overtuigd. Ik ben in korte tijd veel vet kwijtgeraakt. Nu ben ik zo tevreden met mijn slanke lijn en vooral mijn plattere buik. De deskundigen van Constantin® hebben mij met FNSR en Broodpap geholpen waardoor ik nu slank ben. En dat op een gemakkelijke en gezonde manier.” Dit zegt mevrouw Shantie.

“Ik deed vroeger elke dag buikspieroefeningen en ging ook elke middag lopen met een buurvrouw. Maar dat hielp mij gewoon niet. Ik werd er moedeloos van. Ik ben blij dat deze gezonde afslankmethode nu ook in ons land is geïntroduceerd. Het voordeel is dat je heel relaxed gaat liggen, een tijdschrift kan lezen of een lekker dutje doen. Intussen ben je bezig op snelle wijze vet te verbranden. Het is fantastisch.”

Rozenblad: Mijn man was bijna impotent

Tomba2“Ik ben al 14 jaren getrouwd met mijn lieve man .In het begin van onze relatie hadden wij geen problemen met de liefdesdaad”, zegt mevrouw Rozenblad in een vraaggesprek. “Mijn echtgenoot kreeg de laatste jaren steeds meer moeite met het krijgen van een normale erectie. Het werd een ware frustratie voor ons. Ik had zelfs overwogen om hem te verlaten voor een ander want het was echt niet leuk meer.

Toen hoorde ik over de producten Tomba en Vitabooster. Deze gezonde producten verbeteren de mannelijke potentie op natuurlijke wijze en ze werken veel beter dan Viagra. Het voordeel is dat ze geen bijwerkingen hebben en heel erg gezond zijn. Tomba en Vitabooster stimuleren de productie van belangrijke en gezonde stoffen in het lichaam die nodig zijn voor een krachtige erectie”.

“Daarnaast verbeteren ze ook het cholesterolgehalte. Ik ben blij dat ik Tomba voor mijn man heb gekocht. Sinds kort combineert hij het ook met  Vitabooster. Hij is happy want hij was bijna impotent en nu gaat het bijna weer als toen hij een jongeman was.”


Blinker verliest 12 kg

Super Fat BurnerOngeveer 12 kilo is Rinia Blinker binnen 2 maanden afgeslankt. Dit fantastische resultaat heeft ze kunnen bereiken door de gezonde Super Fat Burner afslankdruppels te gebruiken. Blinker is ervan overtuigd dat zij de komende weken nog meer gewicht gaat kwijtraken, zegt zij in een exclusief interview. Volgens haar gaat dat zonder moeite lukken.

Blinker: “Ik was echt veel te dik en zocht naar een gemakkelijke en gezonde manier om af te slanken. Ik kon me echter niet aan een moeilijk dieet houden dus besloot ik om dit gezonde afslankmiddel te gebruiken. Het heet Super Fat Burner”.

“Ik neem dagelijks 1 eetlepel in. Het heeft een lekkere fruitsmaak en het voornaamste is dat ik al snel begon af te slanken. Ik combineer het gebruik steeds met de FNSR- afslanktherapie van Constantin® en ik heb gemerkt dat het een beter effect heeft. Zo ben ik al 12 kg afgevallen.”


Kalpoe: samen 11 kg eraf

Nummer 11In een tijdsbestek van een paar weken is het echtpaar Kalpoe samen ruim 11 kilo gewicht kwijtgeraakt. Het koppel was in Suriname op vakantie en hoorde op een familiefeest enkele succesverhalen van personen die Super Fat Burner afslankdruppels gebruiken. De Kalpoe’s zeggen toen geïnteresseerd te zijn geraakt aangezien ze beiden te dik waren.

Mevrouw Kalpoe: “Wij waren hier al een tijdje en door het vele en lekkere eten in Suriname waren we flink dikker geworden. Wij zochten daarom naar een vlugge en gezonde manier om nog voor ons vertrek weer iets af te slanken. Het kwam dus goed van pas om deze gezonde Super Fat Burner afslankdruppels te gebruiken”.

“Voor een nog beter resultaat werd ons geadviseerd om het gebruik van de druppels te combineren met de FNSR- afslanktherapie bij Constantin®. Op die manier zijn wij samen al ruim 11 kg afgevallen. Wij zijn uiteraard heel blij met dit fantastische resultaat”.


Lalbiharie: Ik had een hekel aan mijn dikke buik

“Ik had een enorme hekel aan mijn dikke buik. Het was zo afschuwelijk dat ik niet in de spiegel durfde te kijken. Mijn man toonde ook nauwelijks interesse meer in mij. Hij noemde me lachend “dikkerd”. Niets stond me trouwens. Geen jurk, rok, legging, laat staan een korte broek. Ik baalde ontzettend en besloot er iets aan te doen.” Dit zegt mevrouw Lalbiharie.

Platte buik 1234“Twee vriendinnen adviseerden mij om naar Constantin te gaan voor een nieuwe afslankbehandeling waarbij je gemakkelijk en snel vet kan verbranden. Zij hadden in korte tijd veel vet om bij hun buik kwijtgeraakt en zeiden dat die me ook zou helpen”.

“Ik begon ermee en kan nu zeggen dat ik enorm tevreden ben. Ik ben nog niet slank, maar ik merk dat mijn buik platter is geworden en kleding van vroeger me weer past. Ook mijn man zegt dat hij veel verbetering ziet. Ik ben blij dat ik in korte tijd zoveel vet, zonder moeite kon kwijtraken. Ik ga ermee door.”