Wie is Geor Constantin Hering?

Geor Constantin Hering is een Nederlandse entrepreneur/filantroop en directeur / eigenaar van de Constantin Foundation en de Geor Hering International Foundation. Een oprecht persoon met een groot sociale gevoel. Hering heeft zich de afgelopen decennia wereldwijd enorm verdienstelijk gemaakt voor personen aan de onderkant van de maatschappelijke ladder.

Wie hulp nodig heeft, kan altijd een beroep doen op de Constantin- eigenaar. Een man die vooral in ontwikkelingslanden al tienduizenden hulppakketten en geschenkenveloppen uit eigen middelen aan sociaal zwakkeren heeft geschonken.

Ook kan Hering worden aangemerkt als de persoon die grote landelijke seatbelt promotiecampagnes in diverse ontwikkelingslanden heeft geïnitieerd en gesponsord. Het doel: mensenlevens redden.

Bovendien heeft hij zich op voortreffelijke wijze ingezet voor personen die willen stoppen met roken. Voor deze verdienste heeft hij vanuit Washington (U.S.A), een bijzondere Award van de World Health Organisation (WHO) mogen ontvangen.

Daarenboven heeft Hering meerdere hoge Internationale onderscheidingen in ontvangst mogen nemen.

“IK KAN HET NIET AANZIEN ALS MENSEN HET SLECHT HEBBEN”
Klik hier voor een interview met Geor Constantin Hering.