Wie zijn wij?

De Duitse topwetenschappers, Dr. Constantin Hering & Dr. Samuel Hahnemann uit Duitsland zijn de grondleggers van de homeopathie. Veel ziekten en ongemakken kunnen nu op natuurlijke wijze met homeopathische middelen worden verholpen.

Dit is mede mogelijk dankzij jarenlang wetenschappelijk onderzoek, grote inzet en kennis van de sublieme Dr. Constantin Hering. Hij staat in de Verenigde Staten van Amerika bekend als de “vader” van de homeopathie.

Hering wordt wereldwijd erkend als de meest invloedrijke persoon binnen de homeopathie en heeft in bijzondere mate als grondlegger in Amerika, een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van homeopathische middelen en behandelmethoden. Deze staan bekend als “CONSTANTIN’S LAW OF CURE”.

Constantin® producten en behandelmethoden staan garant voor hun goede werkzaamheid, veiligheid & kwaliteit. Hier is jarenlang onderzoek aan vooraf gegaan. Onze Europese- en Amerikaanse experts staan garant voor de beste natuurlijke formules.

Constantin® producten en behandelingen: om ziekten en ongemakken op natuurlijke wijze te verhelpen!

Vertrouw daarom op de grondleggers met de beste kennis!

Constantin Foundation staat onder leiding van Geor Constantin Hering.

Een oprecht persoon met groot sociale gevoel. Hering heeft zich de afgelopen decennia verdienstelijk gemaakt voor personen aan de onderkant van de internationale samenleving. Wie hulp nodig heeft, kan altijd een beroep op hem doen. Een man die in enkele jaren wereldwijd al tienduizenden hulppakketten uit eigen middelen aan sociaal zwakkeren heeft geschonken. [Lees meer]