Adviezen haaruitval bij vrouwen

DR. CONSTANTIN IS THE FOUNDER OF THE AMERICAN HOMEOPATHY

Neem dagelijks 1 theelepel GRANNUR® in. Dat mag op elk tijdstip van de dag.

Combineer dat met de onderstaande adviezen voor het stimuleren van een gezonde haargroei.

GRANNUR® superieure vruchtenconcentraat is rijk aan essentiële voedingsstoffen, heilzame polyfenolen en heeft een zeer positieve invloed op de algehele gezondheid, maar in het bijzonder de conditie van de huid, het haar, de nagels en zorgt bovendien voor een intensieve lichaamsvetverbranding.

Het beste effect wordt bereikt na 12 tot 24 weken.

Wenst u GRATIS persoonlijke begeleiding van onze zeer ervaren internationaal gediplomeerde experts? Kom dan naar CONSTANTIN®. U bent welkom ZONDER AFSPRAAK op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 08.00 uur – 15.00 uur. Klik op de volgende link voor ons adres en een routekaart> ADRES

 1. Maak gebruik van een gezond voedingspatroon met voldoende vitaminen, mineralen, proteïnen, sporenelementen en anti- oxidanten. U kunt indien u dat wenst, GRATIS een speciaal voedingsadvieslijst voorgeschreven krijgen die is samengesteld door de experts van Constantin.
 2. Zorg voor een optimaal hemoglobine en ferritine – niveau. Dat kunt u bereiken door voldoende vis, vlees, bij voorkeur lever, en groene bladgroenten te eten in combinatie met GRANNUR® , en citrusvruchten, met uitzondering van grapefruit. Combineer deze maaltijden niet met melkproducten, thee of koffie.
 3. Masseer uw hoofdhuid dagelijks 10 minuten lang. Vooral de plekken waar er sprake is van haaruitval of dunner haar. Het masseren zorgt voor een betere doorbloeding waardoor belangrijke voedingsstoffen de haarwortels beter bereiken. Ook de afvoer van afvalstoffen wordt hiermee gestimuleerd. Gebruik uw vingertoppen en niet de nagels.
 4. Maak gebruik van de speciale Far Infrared Technology Therapy bij Constantin. Deze therapie verbetert de doorbloeding en heeft een zeer gunstige werking op huidklachten en haaruitval.
 5. Neem indien nodig een maandkuur Ketoconazol shampoo om de conditie van de hoofdhuid gezonder te maken. Deze medicinale shampoo doodt schimmel en gisten en heeft ook invloed op het DHT- niveau in de hoofdhuid.
 6. Indien er sprake is van ernstige haaruitval kunt u het gebruik van Minoxidil haarlotion in combinatie met dagelijks 1 theelepeltje  GRANNUR®  toepassen. De experts van Constantin kunnen u alle gedetailleerde details geven over deze zeer effectieve combinatietherapie die zorgt voor een verbeterde haargroei en dikker haar.
 7. Draag het haar zoveel mogelijk los. Het voortdurend dragen van het haar in een strakke staart of knot heeft een negatieve impact op de haarwortels en werkt haaruitval in de hand.
 8. Gebruik geen chemische haarverf, spoelingen en dergelijken. Kies voor zoveel mogelijk natuurlijke haarmiddelen. Vermijdt ook het gebruik van apparatuur die extreme hitte stralen op uw hoofdhuid: onder meer zeer warm föhnen en de warmtedroogkap.
 9. Neem dagelijks 1 Saw Palmetto capsule in. Dit zorgt voor een reductie van DHT in de hoofdhuid en is vooral effectief bij haaruitval die gerelateerd is aan hormonale disbalans. Bespreek met de experts van Constantin of dit natuurmiddel in combinatie met GRANNUR®  ook ideaal voor u is. U krijgt indien geïndiceerd ook uitleg over de dosering en het gebruik.
 10. Zorg dagelijks voor ruim voldoende ontspanning. Het relaxen heeft een gunstig effect op verschillende hormonen alsook de algehele gezondheid. Doe vaker leuke dingen waarvan u weet dat ze een ontspannende werking op u hebben. Vermijdt een hectisch leven en kies voor een positieve mindset.
 11. Wenst u GRATIS persoonlijke begeleiding van onze zeer ervaren internationaal gediplomeerde experts? Kom dan naar CONSTANTIN®. U bent welkom ZONDER AFSPRAAK op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 08.00 uur – 15.00 uur. Klik op de volgende link voor ons adres en een routekaart> ADRES
 12. *De onderstaande adviezen zijn niet specifiek van toepassing op alopecia areata en alopecia androgenetica.