Adviezen voor verbetering van de prestaties

DR. CONSTANTIN IS THE FOUNDER OF THE AMERICAN HOMEOPATHY

Neem dagelijks 1 theelepel TOMBA® in. Dat mag op elk tijdstip van de dag.

Combineer dat met de 19 onderstaande adviezen voor duurzame verbetering van de mannelijke en vrouwelijke prestaties.

De instructies zijn samengesteld door de Europese top verjongingsexpert Jonathan Clarke.

Het doel is om op natuurlijke- en structurele wijze verbetering te brengen in de doorbloeding, hormoonbalans en gezondheid. Het beste effect wordt bereikt na 12 tot 24 weken.

Wenst u GRATIS persoonlijke begeleiding van onze zeer ervaren internationaal gediplomeerde experts? Kom dan naar CONSTANTIN®. U bent welkom ZONDER AFSPRAAK op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 08.00 uur – 15.00 uur. Klik op de volgende link voor ons adres en een routekaart> ADRES

1. Zorg voor voldoende dagelijkse beweging. Bijvoorbeeld door elke dag minimaal 30 minuten intensief te lopen/wandelen, tuinieren of sporten. Dagelijkse beweging heeft een gunstige invloed op de doorbloeding en andere belangrijke lichaamsprocessen.

Doe bovendien aan krachttraining. De voorkeur gaat uit naar opdrukken, bankdrukken en squats.

Dit heeft een gunstig effect op negatieve stress. Krachttraining stimuleert bovendien de aanmaak van belangrijke hormonen, onder meer testosteron en heeft een positief effect op uw DHEA- niveau. Deze hormonen spelen een zeer belangrijke rol bij het krijgen van een goede erectie en hoger libido.

2. Zorg voor voldoende zonlicht. Ga dagelijks 10 tot 15 minuten met een zoveel mogelijk ontbloot lichaam in de zon, tenzij gecontra indiceert. Dit zorgt voor de aanmaak van vitamine D en heeft een zeer gunstige uitwerking op uw hormoonhuishouding en algehele gezondheid.

3. Vermijdt chronische stress, zorgen en een hectisch leven. Overmatige stress en zorgen hebben een zeer negatief effect op de hormoonbalans, gezondheid, erecties en het libido.

4. Gebruik geen alcoholhoudende producten!

Alcohol heeft een negatief effect op de duur en kwaliteit van de REM- slaapfase. In deze slaapfase en vlak daarvoor wordt het grootste deel van de hormonen testosteron en groeihormoon aangemaakt.

Bovendien heeft alcoholconsumptie nog talrijke nadelige gevolgen voor het menselijk lichaam.

5. Rook niet! Roken is erg ongezond en heeft een desastreuze werking op onder meer uw bloedvatenstelsel. Roken vergroot de kans op het ontwikkelen van hormoonstoringen, erectieklachten en andere zeer ernstige gezondheidsproblemen!

6. Gebruik geen softdrugs, harddrugs of andere stimulerende middelen!

7. Zorg voor voldoende nachtrust: ongeveer 8 uren. Tijdens de nachtrust wordt onder meer het hormoon testosteron aangemaakt. Ga op geregelde tijden naar bed. Zorg ook voor een goed matras, kussen en voldoende koele luchtventilatie.

Let erop dat u volledig in het donker slaapt en alle apparatuur, uw mobiele telefoon en lichten, uitschakelt.

Laadt uw mobiele telefoon niet op in uw slaapkamer tijdens het slapen.

Probeer 2 uren vooraf aan het slapen niet meer op het scherm van uw mobiel te kijken of gebruik een speciale bril die blauw licht filtert.

8. Controleer regelmatig uw bloeddruk en suikerspiegel en zorg dat deze waarden binnen de normale normen zijn.

Verhoogde waarden hebben een zeer negatieve invloed op de erectie en de gezondheid.

Indien nodig: laat u behandelen bij CONSTANTIN®. U bent ZONDER AFSPRAAK welkom in onze kliniek voor een GRATIS consult bij onze experts op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08.00 uur – 15.00 uur. Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

9. Gebruik veel koudgeperste/extra vierge olijfolie en omega 3 vetzuren. Deze hebben een gunstige invloed op de conditie van uw bloedvaten en belangrijke parameters.

Vermijdt het gebruik van andere oliesoorten zoals zonnebloemolie, sojaolie, canolaolie en transvetzuren. Eet ook voldoende volwaardige proteïnen, vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Ga naar CONSTANTIN® voor GRATIS additionele voedingsadviezen van onze ervaren experts. U bent zonder afspraak welkom voor een GRATIS consult op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08.00 uur – 15.00 uur. Klik op de volgende link voor ons adres en een routekaart> ADRES

Gezonde vetten, zuren, proteïnen, vitaminen, mineralen en sporenelementen zijn rijkelijk aanwezig in onder meer olijfolie extra vierge, avocado, onbespoten groenten, kersen, citroen, knoflook, scharreleieren, scharrelkip, vette zeevis zoals sardien, haring en wilde zalm, amandelnoten, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten, kokosnoten en walnoten.

Kies zoveel mogelijk voor natuurlijke, onbewerkte voeding en drank en vermijdt het gebruik van suikerhoudende producten.

Stop het gebruik van alle gesuikerde frisdranken, koffie, vruchtensappen, koek, snoep en dergelijken! Drink water in plaats van gesuikerde frisdranken.

Kies bij groenten vaker voor spinazie, bleekselderij, paksoi, bieten en boerenkool. Deze nitraatrijke groenten zorgen voor de aanmaak van het gezonde Nitric Oxide (NO). Klik op deze LINK voor meer details over de vele voordelen van NO.

10. Combineer TOMBA® met de LIPOFIT behandeling bij CONSTANTIN® De LIPOFIT behandeling evenals TOMBA® zorgen voor het boosten van het gezonde Nitric Oxide (NO).

NO is cruciaal voor het krijgen van erecties en zorgt voor een hoger libido en betere gezondheid.

Klik hier voor meer informatie>LIPOFIT BEHANDELING

11. Overgewicht bij mannen, vooral een dikke buik, heeft een zeer negatief effect op de erectie, het libido, de hormoonhuishouding en gezondheid.

Wetenschappelijk gerandomiseerd onderzoek heeft bewezen dat corpulente mannen veelal een lager testosteronniveau hebben.

Laat uw overgewicht bij CONSTANTIN® behandelen. U bent zonder afspraak welkom voor een GRATIS consult bij onze zeer ervaren internationaal gediplomeerde afslankspecialisten op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08.00 uur – 15.00 uur. Klik op de volgende link voor ons adres en een routekaart> ADRES

12. Vermijdt zoveel mogelijk het contact met Xeno- oestrogenen/ endocrine disrupting chemicals.

Elke dag worden wij omringd door steeds meer schadelijke chemische stoffen die ons lichaam binnenkomen via de huid, de longen en spijsvertering, dus voeding en drank.

Onder meer veel chemische crèmes, bodylotions, deodorants, luchtverfrissers, geurkaarsen, douchegels, haarverf, shampoos, haarsprays,  schoonmaakmiddelen, verf, lijm, pesticiden, onkruidverdelgers zoals roundup, muskietenkaars, insectenspray en blikvoeding bevatten Xeno- oestrogenen.

Ook uitlaatgassen en gassen/stoffen die vrijkomen bij het verbranden van huisvuil evenals het roken van sigaretten hebben een slechte invloed op uw hormonen, bloedvaten en gezondheid.

Deze hormoonverstorende stofjes hebben een zeer negatieve impact op de kwaliteit van erecties en de seksdrift. Vermijdt zoveel als mogelijk het contact met deze endocrine disrupting chemicals en kies voor natuurlijke alternatieven. Klik op deze link voor meer details aangaande EDC’s.

13. Gebruikt u medicijnen om uw bloeddruk te verlagen? Sommige medicijnen hebben invloed op uw seksueel presteren, erectie en libido.

Vooral plastabletten en bètablokkers  worden hiermee in verband gebracht. Bespreek met uw arts of hij/zij u voortaan een ACE- remmer of ARB wil voorschrijven om uw bloeddruk te behandelen. Deze hebben niet of nauwelijks invloed op erecties en het libido.

14. Zorg dagelijks voor ruim voldoende ontspanning. Het relaxen heeft een gunstig effect op verschillende hormonen alsook de algehele gezondheid.

Doe vaker leuke dingen waarvan u weet dat ze een ontspannende werking op u hebben. Vermijdt een hectisch leven, grote zorgen en kies voor een positieve mindset.

15. Voor mannen: neem dagelijks, bij voorkeur 2 keer per dag, voor ongeveer 20 minuten, koude zitbaden. U kunt een grote teil vullen en de temperatuur van het water verlagen door steeds ijsblokjes toe te voegen.

Het dagelijks afkoelen van de teelballen in combinatie met dagelijks 1 theelepeltje TOMBA® heeft een zeer gunstig effect op uw testosteronbalans, libido en erecties.

U kunt in plaats van water ook alleen ijsblokjes gebruiken. Plaats de ijsblokjes in een Ice Bag en koel de teelballen 3 keer per dag voor ongeveer 20 minuten. Klik op deze LINK voor meer informatie over de Ice Bag.

U kunt de ijsblokjes ook in een theedoek wikkelen indien u niet over een Ice Bag beschikt.

16. Stop met het gebruik van alle cafeïnehoudende dranken en voedingsmiddelen zoals koffie, thee, chocolademelk, cola, chocolade en cacao.

Cafeïne heeft een negatief effect op de duur en kwaliteit van de REM- slaapfase. In deze slaapfase en vlak daarvoor wordt het grootste deel van de hormonen testosteron en groeihormoon aangemaakt.

17. Stop met het gebruik van mondwaters en tandpasta’s die fluoride bevatten. In de tong zijn er goede bacteriën die noodzakelijk zijn voor de aanmaak van Nitric Oxide (NO).

Door het gebruik van mondwaters en fluoridetanpasta’s worden de goede bacteriën op de tong gedood. Bij het eten van nitraatrijke voeding zoals bepaalde groentesoorten, wordt zo de aanmaak van het gezonde en zeer noodzakelijk NO verstoord.

NO is cruciaal voor het krijgen van erecties en zorgt voor een hoger libido en betere gezondheid.

18. Stop of beperkt het gebruik van maagzuurremmers. Indien deze zijn voorgeschreven door uw arts kunt u vragen of u een natuurlijk alternatief mag gebruiken.

Voor de vertering van verschillende voedingssoorten is voldoende maagzuur zeer noodzakelijk.

Bij het eten van nitraatrijke voeding zoals bepaalde groentesoorten, wordt de aanmaak van het gezonde en zeer noodzakelijk NO verstoord bij een tekort aan maagzuur.

NO is cruciaal voor het krijgen van erecties en zorgt voor een hoger libido en betere gezondheid.

Maatregelen die bijdragen aan een gezonde maagzuurbalans zijn onder meer: zorg voor een gezond gewicht, eet niet te veel tegelijk, gebruik geen alcohol en prikhoudende dranken, drink geen frisdranken en zure vruchtensappen zoals sinaasappelsap, eet een paar uur voor het slapen gaan niet meer en plaats het hoofdeinde van uw bed op een hogere stand.

19. Psychosociale maatregelen

Verhoog uw erotisch repertoire, vermijdt te hoge verwachtingen en seksuele faalangst en voorkom overmatige prestatiedrang. Bespreek het probleem ook met uw partner en vraag haar geen prestatiedruk op u te leggen.

* Om u veel beter van dienst te zijn is het van belang dat wij uw meest recente testosteronwaarde ontvangen. U kunt uw testosteronwaarde laten meten in het lab. Wij vragen u vriendelijk om vervolgens de uitslag exact aan ons door te geven.

Klik ook op de volgende link voor> vaak gestelde vragen en antwoorden