BEHANDELINGEN

DR. CONSTANTIN IS THE FOUNDER OF THE AMERICAN HOMEOPATHY

Hieronder een overzicht van de behandelingen van Constantin®

CGZK- AFSLANKBEHANDELING

Bij de CGZK- anti-vetbehandeling  wordt een unieke zeer hoogwaardige formule op basis van krachtige in de natuur voorkomende aminozuren, vitaminen en sporenelementen toegepast.

Deze effectieve vloeibare formule is rijk aan een synergetische mixtuur van zeer hoogwaardige carnitine, glutamine, colloïdaal zink en vitamine K2 / MK-7.  Deze succesvolle Duitse  afslanktherapie reduceert de lichaamsomvang en verstevigt bovendien de huid.

De CGZK – anti- vetbehandeling wordt in Suriname alleen bij Constantin uitgevoerd.

Prijs
SRD 65,-  per behandeling van ruim een uur.

Voor het in proces brengen van deze zeer effectieve behandeling bent u elke dag behalve zondag- ZONDER AFSPRAAK-  welkom van 08.00 uur -15.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

KGL- AFSLANKBEHANDELING

De KGL- afslankbehandeling zorgt op natuurlijke wijze voor een snellere en krachtige vetverbranding. Hiermee kunt u bij uw buik, benen, bovenarmen, heupen en andere probleemplekken zeer mooie afslankresultaten behalen. Ook helpt KGL- afslanktherapie om overtollig lichaamsgewicht kwijt te raken en de huid te verstevigen.

Afslanken met KGL is zeer makkelijk, effectief, gezond en ideaal voor zowel mannen en vrouwen die wensen te vermageren. Een ander zeer belangrijk voordeel is dat u door de afslankbehandelingen -nadat u bent afgevallen – beduidend minder snel weer in gewicht aankomt.

Bij de KGL- afslankbehandelingen wordt een unieke 100 procent natuurlijke koude afslankgel op basis van cacaobonen, granaatappel, biologisch brood en een vruchtenconcentraat gesmeerd op plekken waar u wenst af te slanken. Het doel is de omzetting van het ongunstige witte vetweefsel naar het gezonde calorie- verbrandende bruine/beige vetweefsel te stimuleren.

Dit wordt vervolgens gecombineerd met een speciale warmtetherapie en een behandeling met een digitale bodyshaping device. Het zichtbare resultaat is een reductie van de lichaamsomvang, het lichaamsgewicht en een strakkere huid.

Afslanken met KGL kan in Suriname alleen bij Constantin, duurt ruim een uur per behandeling en staat onder supervisie van onze zeer ervaren Europees gediplomeerde afslankspecialisten.

Het beste afslankeffect wordt volgens verscheidende internationale afslankexperts bereikt bij toepassing van 1 KGL- afslankbehandeling per week tot twee weken.

Hoewel de resultaten sterk kunnen variëren, wordt er gemiddeld 10 kg tot 12 kg gewichtsverlies bereikt per 5 afslankbehandelingen.

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft is afhankelijk van diverse factoren, onder meer de uitslag van uw vetpercentagemeting. Bij de meeste personen echter, zijn 5 behandelingen voldoende.

De vetpercentagemeting wordt uitgevoerd door onze geroutineerde Europees gediplomeerde afslankexperts, die vervolgens op basis hiervan een indicatie kunnen geven hoeveel behandelingen u eventueel nodig heeft. U kunt uiteraard ook al uw vragen en wensen bespreken met de afslankexperts. Klik ook op deze link voor meer details.

Prijs
SRD 25,-  per behandeling van ruim een uur.

Afspraken voor deze zeer effectieve en makkelijke manier van afslanken kunnen alleen worden gemaakt bij onze kliniek en bij voorafbetaling. U bent hiervoor elke dag behalve zondag- ZONDER AFSPRAAK-  welkom van 08.00 uur -15.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

HUIDVLEKKEN BEHANDELING

De anti- huidvlekken behandeling uit Duitsland die alleen bij Constantin wordt uitgevoerd is volgens klinisch onderzoek ’s werelds meest effectieve methode om op natuurlijke wijze de huidconditie van vrouwen en mannen te verbeteren.


Deze behandeling voor het gezicht en ook andere lichaamsdelen is uiterst doeltreffend bij het reduceren van diverse ontsierende huidvlekken, pigmentvlekken, sproeten, donkere oksels, littekens/huidbeschadigingen, striae, acne/puisten, rimpels, donkere kringen onder de ogen, oogwallen en een onzuivere huid.

Er wordt bij deze pijnloze behandeling gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige hypo- allergene Duitse – en Zwitserse kwaliteitsproducten van Dr. Constantin. Dr. Constantin is één van de grondleggers van de Duitse homeopathie en DE grondlegger van de Amerikaanse homeopathie.

Onze superieure synergetische natuurformules zijn op basis van mineralen, sporenelementen, heilzame anti-oxidanten en huidzuiverende micronutriënten uit de natuur ontwikkeld.

Deze zeer effectieve behandeling duurt ruim een uur. Voorts wordt er KOSTELOOS een huidanalyse uitgevoerd door onze zeer ervaren Europees gediplomeerde huidexperts.

Voor de GRATIS huidanalyse kunt u ZONDER AFSPRAAK een bezoek aan ons brengen. Wij adviseren u om eerst de huidanalyse te laten uitvoeren zodat er een veel beter effect wordt bereikt met de behandeling.

U bent voor de GRATIS huidanalyse welkom van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur – 15.00 uur.

De huidbehandelingen geschieden wel op basis van een afspraak. Afspraken worden telefonisch of persoonlijk gemaakt.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEEFT U NODIG
Het effect van deze behandeling is per persoon verschillend en erg afhankelijk van de status van uw huidconditie. De expert kan pas na een grondige huidanalyse hierover prognosticeren en u vervolgens verdere uitleg geven. Wij adviseren u om eerst gebruik te maken van de GRATIS huidanalyse.

Prijs: SRD 45,- per behandeling van een uur inclusief de topproducten die hierbij worden gebruikt.

Bel, mail of Whatsapp voor een afspraak!
Tel: 8914140 / 454682 
E-mail: [email protected]

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

FACE MASK SKIN IMPROVER

De Face Mask Skin Improver- therapie bij Constantin zorgt voor onder meer het verhogen van collageen.

Deze nieuwe unieke therapie met een supermodern device met verschillende kleurfrequenties, in combinatie met een synergetische Duitse polyfenolen natuurformule voor de huid, zorgt snel en veilig voor een gave, stralende en mooie huid.

De Face Mask Skin Improver Therapy is zeer ideaal bij:

  • Huidvlekken
  • Acne / puisten
  • Oneffenheden
  • Rimpels  
  • Wratten                                                                                             

Deze effectieve behandelmethode wordt in Suriname alleen bij Constantin uitgevoerd. Constantin combineert  deze doeltreffende lichttherapie met zeer krachtige polyfenolen uit de natuur.

Prijs: SRD 75,- per behandeling van 12 minuten.

Voor het in aanmerking komen voor deze zeer effectieve behandeling kunt u klikken op de volgende link om uw naam en telefoonnummer door te geven. Klik HIER

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

HOTSTONE THERAPIE

Met Hotstones wordt een intens diepe warmtetherapie uitgevoerd. De warmte van de vulkaanstenen dringt diep door in pezen en gewrichten. De temperatuur van de stenen waarmee de behandeling wordt gegeven, ligt om en nabij de 45° Celsius.

De Hotstone therapie wordt over het algemeen gegeven met afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn.

De Hotstone therapie van Constantin heeft een ontspannende en genezende werking.

De Hotstone therapie is met name geschikt voor of bij:
– spanningen
– stress
– spierproblemen
– gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose
– spijsverteringsproblemen
– slechte doorbloeding
– menstruatieklachten
– migraine/ hoofdpijn
– slapeloosheid
– moeheid & zwakte
– lage weerstand
– tintelingen

De behandelingen duren ruim een uur en worden door onze ervaren therapeuten uitgevoerd.

Prijs: SRD 75,- per behandeling van een uur.

Voor het in proces brengen van deze zeer effectieve behandeling bent u elke dag behalve zondag- ZONDER AFSPRAAK-  welkom van 08.00 uur -15.00 uur.

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

FITT THERAPIE

De FITT- THERAPIE zorgt op natuurlijke wijze voor het reduceren van onder meer spier- en gewrichtspijnen. FITT draagt bij aan een betere doorbloeding en heeft daarenboven een pijnstillend en curatief effect.Deze therapie zorgt voor het soepel maken van spieren en gewrichten en wordt vooral toegepast bij pijnklachten.

De FITT- therapie is daarnaast ook zeer stressreducerend.

De behandeling duurt ruim een uur en wordt door onze ervaren therapeuten uitgevoerd.

Prijs: SRD 75,- per behandeling van een uur.

Voor het in proces brengen van deze zeer effectieve behandeling bent u elke dag behalve zondag- ZONDER AFSPRAAK-  welkom van 08.00 uur -15.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

NATURAL SKIN RENEWAL GEZICHTSBEHANDELING

Natural skin renewal therapy is een unieke behandeling ter verbetering van de huidconditie. Elke huid is anders en vraagt daarom om een individuele behandeling. Onze consulenten beschikken over specifieke kennis en methodes om uw huid te analyseren en te behandelen.

Zo kunt u onder meer een gevoelige of droge huidtype hebben. Daarnaast kan uw huid problemen vertonen, zoals acne, onzuiverheden, littekens of pigmentverschuiving. Ook dit soort ongemakken kunnen onze schoonheidsconsulenten verhelpen of een verbluffend fraaie oplossing bieden.

NATURAL SKIN RENEWAL THERAPY

– Intensieve gezichtsreiniging
– Het verwijderen van onzuiverheden
– Hotstone therapie
– Epileren
– Gezichtsmassage
– Warme stoomtherapie
– Een schone en egale huid
– Een betere doorbloeding van uw huid
– Goede nutriëntenvoorziening van uw huid
– Een stralende huid

De behandeling wordt uitgevoerd door onze ervaren schoonheidsconsulenten.
Het tarief per behandeling van een uur bedraagt SRD 45,-.

Bel, mail of Whatsapp voor een afspraak!
Tel: 8914140 / 454682 
Email: [email protected]

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

PAZCK – GEZICHTSBEHANDELING

De PAZCK -gezichtsbehandeling is ontwikkeld door de Europese top verjongingsexpert Jonathan Clarke. Bij deze behandeling is er sprake van een additionele toepassing van een zeer hoogwaardige huidformule op basis van krachtige anti-oxidanten, sporenelementen en vitaminen. De therapie is bijzonder effectief bij huidvlekken, puisten en een onzuivere huid.

De PAZCK – huidbehandeling wordt in Suriname alleen bij Constantin uitgevoerd,  duurt circa een uur en kost SRD 75,- per behandeling.

Bel, mail of Whatsapp voor een afspraak!
Tel: 8914140 / 454682 
Email: [email protected]

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES/

PYCNOGIMAS GEZICHTSBEHANDELING

De Pycnogimas behandeling zorgt voor een significante verbetering van de conditie van de gezichtshuid. Bij deze probate behandeling wordt er additioneel  een zeer hoogwaardige huidformule op basis van krachtige polyfenolen uit de natuur toegepast.

Pycnogimas is bijzonder effectief en draagt bij aan een verbeterde doorbloeding en voeding van de huid. Dit resulteert op korte termijn in een gezonde en stralende gezichtshuid.

De Pycnogimas huidbehandeling wordt in Suriname alleen bij Constantin uitgevoerd,  duurt circa een uur en kost SRD 175,- per behandeling.

Bel, mail of Whatsapp voor een afspraak!
Tel: 8914140 / 454682 
Email: [email protected]

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

FAR INFRARED TECHNOLOGY THERAPY

Met de 3rd generation Far Infrared Technology Therapy (Fitt), wordt een positieve invloed uitgeoefend op uw energiebanen. Zo kunnen gezondheidsproblemen effectief bestreden worden en komt uw lichaam weer in de juiste balans. U krijgt bovendien ook een betere lichamelijke doorbloeding en daardoor de kans om sneller te herstellen van lichamelijke kwalen en cosmetische problemen.

De voordelen van deze behandeling:

Deze behandeling verbetert de doorbloeding, evenals de stofwisseling en de zuurstofopname van de spieren en huid. Ook wordt het verwijderen van diverse afvalstoffen verbeterd. Deze therapie heeft daarenboven een preventieve en curatieve werking bij chronische- en acute lichaamsklachten, huidklachten en haaruitval. Bovendien zorgt Far Infrared Technology Therapy voor een verbetering van het afweersysteem.

De therapie is bovendien zeer ontspannend voor lichaam en geest en daardoor ook zeer effectief bij oververmoeidheid en stress.

De behandeling duurt ruim een uur en wordt door onze ervaren therapeuten uitgevoerd.

Prijs: SRD 25,- per behandeling van een uur.

Voor het in proces brengen van deze zeer effectieve behandeling bent u elke dag behalve zondag- ZONDER AFSPRAAK-  welkom van 08.00 uur -15.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

TENS – BEHANDELING

De nieuwste TENS- technologie uit Duitsland. Deze hypermoderne contra-pijn-behandelvorm is zeer effectief bij pijnklachten en andere lichamelijke aandoeningen. Tens wordt door veel gerenommeerde therapeuten in Europa en de Verenigde Staten van Amerika toegepast.

Zowel acute als chronische pijnklachten kunnen met TENS goed worden behandeld. In het algemeen kan TENS worden toegepast bij:

· Verschillende pijnklachten
· Spier -en gewrichtspijnen, zoals reuma, lage rugpijn, nek-schouderpijn en dergelijken
· Postoperatieve pijnklachten
· Pijn bij de bevalling
· Doorbloedingsstoornissen, slecht helende huidwonden
· lichaamspijnen

De behandelingen duren ruim een uur en worden door onze ervaren therapeuten uitgevoerd

Prijs: SRD 25,- per behandeling van een uur

Voor het in proces brengen van deze zeer effectieve behandeling bent u elke dag behalve zondag- ZONDER AFSPRAAK-  welkom van 08.00 uur -15.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

ZUGABEN AFSLANKBEHANDELING: VOOR EEN PLATTERE BUIK

De Zugaben afslankbehandeling is ontwikkeld door zeer ervaren Duitse afslankspecialisten en homeopaten.

Deze ingenieuze en gezonde afslankbehandeling die per keer slechts 12 minuten duurt, kan bijdragen aan het reduceren van de buikomvang en het gewicht.

Zugaben is erg ideaal voor vrouwen en mannen die op snelle en verantwoorde wijze vooral buikvet kwijt willen raken. 

De Zugaben afslankbehandeling is uitermate doeltreffend en staat onder supervisie van de Internationaal gediplomeerde en zeer ervaren afslankspecialisten van Constantin®.

De ZUGABEN behandeling is erop gericht om het ongezonde wit vetweefsel zo veel mogelijk om te zetten in het gezonde bruin vetweefsel.

Wit vetweefsel heeft een correlatie met dikker worden en het vergroten van de aanleg om dik te worden of blijven. Bruin vetweefsel daarentegen zorgt ervoor dat het lichaam effectief vetten en glucose gaat verbranden.

Voor uitleg over het Zugaben afslanksysteem en het in proces brengen van deze doeltreffende, snelle en makkelijke behandeling, bent u elke dag behalve woensdag en zondag- ZONDER AFSPRAAK-  welkom van 08.00 uur -15.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Prijs: SRD 30,- per behandeling.

1 behandeling duurt slechts 12 minuten.

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

PROFESSIONELE AFSLANKBEGELEIDING

De GRATIS professionele afslankbegeleiding  van Constantin® wordt uitgevoerd door zeer ervaren Internationaal gediplomeerde afslankspecialisten en is erop gericht, mensen met overgewicht op een snelle, gemakkelijke en gezonde manier te laten afslanken.

Het afslankproces is probleemloos vol te houden omdat u onbeperkt en lekker mag eten en dus geen hongergevoel hoeft te hebben. Andere belangrijke voordelen van onze afslanksystemen zijn dat deze een gunstige invloed hebben op de bloeddruk, het cholesterol-, triglyceride- en bloedsuikerniveau en andere gezondheidsfactoren.

Verder verbetert deze moeiteloos uitvoerbare methodiek de conditie van uw huid, uw haar en versterkt het de spieren, mede vanwege de  consumptie van alle noodzakelijke aminozuren, vitaminen, mineralen, sporenelementen en anti- oxidanten. Ook is er in vergelijking met andere afslankmethoden veel minder kans dat u terugvalt naar uw oude gewicht.

Uit klinisch onderzoek blijkt dat circa 90 – 95 % van onze cliënten zeer goede resultaten bereiken.

Onze internationaal gediplomeerde afslankspecialisten maken gebruik van de nieuwste vermageringsrichtlijnen uit de VS en Duitsland. Recentelijk hebben wetenschappers verbonden aan de Boston University  en Stanford University in de Verenigde Staten, aangetoond dat methodieken gebaseerd op een lage glycemische index, op korte en lange termijn, het meeste effect hebben.

De GRATIS begeleiding bij Constantin bestaat uit:

+ Continu persoonlijke monitoring van relevante parameters

+ Het voorschrijven van voedingsadvieslijsten die worden samengesteld op basis van uw lengte, gewicht, BMI, tensie, glucosespiegel en andere relevante persoonlijke factoren. Deze worden frequent aangepast door onze  ervaren afslankspecialisten

+ Gewichtsmetingen

+ BMI- metingen

+ Bloeddrukmetingen

+ Glucosemetingen

+ Constant persoonlijke dieetbegeleiding van onze voedingsdeskundigen

De begeleiding om af te slanken conform deze zeer succesvolle afslankmethode wordt uitgevoerd door onze ervaren afslankspecialisten en is GRATIS.

Voor het in proces brengen van deze zeer effectieve afslankbegeleiding bent u elke dag behalve zondag- ZONDER AFSPRAAK-  welkom van 08.00 uur -15.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

ARGALTZ AFSLANKBEHANDELING

Argaltz is momenteel de meest krachtige natuurlijke afslankbehandeling. Argaltz zorgt op de meest efficiënte wijze voor een reductie van overtollig vet  en het verstevigen van de huid.  Bij deze ultra effectieve afslankbehandeling wordt een zeer hoogwaardige formule op basis van krachtig werkzame polyfenolen uit vruchtenschillen toegepast.

De Argaltz afslankbehandeling wordt in Suriname alleen bij Constantin uitgevoerd,  duurt circa een uur en kost SRD 175,- per sessie.

Voor het in proces brengen van deze zeer effectieve behandeling bent u elke dag behalve zondag- ZONDER AFSPRAAK-  welkom van 08.00 uur -15.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

DLPA- BEHANDELING

De DLPA – behandeling uit Duitsland zorgt op natuurlijke wijze voor een significante verlichting van diverse lichamelijke klachten. DLPA is geschikt voor vrouwen en mannen.

De DLPA – natuurbehandeling is volgens klinisch onderzoek zeer effectief bij verscheidene pijnklachten, hoge en lage rugpijn, hernia, schouderpijn, nekpijn, knieklachten, voetklachten, hielspoor, heupklachten, impotentie, migraine, reuma, spier- en gewrichtsklachten/gewrichtsslijtage, slechte doorbloeding, tintelingen, verlammingen, lichamelijke zwakte, lusteloosheid, slapeloosheid en stress.

De behandelingen duren een uur per sessie en staan onder supervisie van onze Europees gediplomeerde experts.  U krijgt tijdens uw bezoek uiteraard ook de mogelijkheid om al uw gedetailleerde vragen te stellen. Voorts krijgt u uitgebreide uitleg over deze zeer heilzame en doeltreffende behandelingsmethodiek.

PRIJS

SRD 25,- per behandeling van ruim een uur.

Voor het in proces brengen van deze zeer effectieve behandeling bent u ZONDER AFSPRAAK-  welkom van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur -15.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

SCHMERZFREI BEHANDELING

Bij de SCHMERZFREI behandeling uit Duitsland wordt er gebruik gemaakt van een ultra krachtige heilzame synergetische olieformule op basis van natuurlijke mineralen.

Deze unieke formule die ontwikkeld is door de Europese top verjongingsexpert Jonathan Clarke, zorgt in combinatie met de Infraphil, Hot Stone en TENS- behandeling voor een direct merkbare  reductie van diverse acute en chronische lichaamsklachten. De SCHMERZFREI behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen.

De SCHMERZFREI natuurbehandeling kan succesvol worden ingezet bij pijnklachten, hoge en lage rugpijn, hernia, schouderpijn, nekpijn, knieklachten, voetklachten, hielspoor, heupklachten, impotentie, migraine, reuma, spier- en gewrichtsklachten/gewrichtsslijtage, slechte doorbloeding, tintelingen, verlammingen, lichamelijke zwakte, lusteloosheid, slapeloosheid en stress.

De behandelingen duren een uur per sessie en staan onder supervisie van onze Europees gediplomeerde consulenten.  U krijgt tijdens uw bezoek uiteraard ook de mogelijkheid om al uw gedetailleerde vragen te stellen. Voorts krijgt u uitgebreide uitleg over deze zeer heilzame en doeltreffende behandelingsmethodiek.

PRIJS

SRD 175,- per behandeling van ruim een uur.

Voor het in proces brengen van deze bijzonder effectieve SCHMERZFREI behandeling bent u ZONDER AFSPRAAK-  welkom van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur -15.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

HAARUITVAL BEHANDELING

De behandelingen bij Constantin zijn erop gericht om haaruitval bij zowel mannen en vrouwen te reduceren en nieuwe haargroei op probleemplekken te bewerkstelligen.

Wenst u persoonlijke begeleiding en meer uitleg van onze zeer ervaren internationaal gediplomeerde experts? Kom dan naar CONSTANTIN®. U bent welkom ZONDER AFSPRAAK op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 08.00 uur – 15.00 uur. Klik op de volgende link voor ons adres en een routekaart> ADRES

LIPOFIT BEHANDELING

De LIPOFIT behandeling wordt voornamelijk toegepast bij erectieklachten en een laag libido.

Deze erg gezonde behandeling die zorgt voor een krachtigere potentie heeft een bijzonder positieve invloed op de lichamelijke doorbloeding, de energiebanen, de zuurstofopname in de spieren, het afweersysteem, de slaapkwaliteit, het prestatievermogen en de hormonale balans.

De LIPOFIT behandeling is bovendien zeer ontspannend voor lichaam en geest en daardoor ook zeer effectief tegen oververmoeidheid en stress.

De behandeling duurt ruim een uur, wordt door onze ervaren therapeuten uitgevoerd en staat onder supervisie van onze internationaal gediplomeerde experts.

Prijs: SRD 30,- per behandeling.

U BENT WELKOM ZONDER AFSPRAAK

Voor het in proces brengen van deze zeer effectieve behandeling bent u ZONDER AFSPRAAK welkom op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08.00 uur – 15.00 uur. Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

HOMEOPATHIE

CONSTANTIN IS DE GRONDLEGGER VAN DE HOMEOPATHIE!
De Duitse topwetenschappers, Dr. Constantin Hering en Dr. Samuel Hahnemann uit Duitsland zijn de grondleggers van de homeopathie. Een breed scala van ziekten en ongemakken kunnen op natuurlijke wijze met deze homeopathische behandelmethode worden verholpen. Deze zeer succesvolle behandelmethode staat wereldwijd ook bekend als; “CONSTANTIN ’S LAW OF CURE”

Het is een milde en effectieve manier om mensen te behandelen voor allerlei ziekten en kwalen. Het doel van homeopathie is het herstellen van het natuurlijke evenwicht, zowel op lichamelijk gebied als psychisch. Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze.

Dat wil zeggen dat het natuurlijk zelf genezingsvermogen van de mens op een natuurlijke manier wordt gestimuleerd en versterkt. Homeopathie past de wet van de gelijksoortigheid toe; het principe dat wat ziek maakt ook kan genezen. Deze wet werd al door de vader van de geneeskunde, de Griekse arts Hippocrates beschreven en door de grondleggers van de homeopathie, Samuel Hahnemann en Constantin Hering verder uitgediept.

De behandelingen worden door onze ervaren therapeuten uitgevoerd en zijn kosteloos.

Voor het in proces brengen van deze zeer effectieve behandeling bent u ZONDER AFSPRAAK-  welkom van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur -15.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

BLOEDDRUK – EN GLUCOSEMETINGEN

Bij Constantin kunt u uw bloeddruk en ook uw glucosespiegel (suiker) laten meten. Bovendien kunt u indien nodig, vervolgens gebruik maken van de kosteloze begeleiding van onze Europees gediplomeerde voedingsexperts.

U krijgt persoonsgericht advies hoe u op natuurlijke wijze, met gezonde voeding en de juiste beweging uw bloeddruk en glucosespiegel gunstig kunt beïnvloeden.

U mag zonder afspraak een bezoek brengen aan onze kliniek voor de metingen en begeleiding. De bloeddrukmeting is GRATIS. De glucosemeting kost SRD 15,- per meting. 

U bent hiervoor welkom op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08.00 uur – 15.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5.

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

ONZE THERAPEUTISCHE FILOSOFIE

Onze therapeutische filosofie is gestoeld op de wetenschappelijke werken van Dr. Constantin Hering. Hij staat wereldwijd bekend als de vader van de Amerikaanse Homeopathie. Dr. Hering was ook oprichter van het medische college van Pennsylvania (USA) dat nog steeds wordt erkend als het beste homeopathische instituut van onze tijd.

Dr. Constantin Hering en zijn studenten behandelden meer dan 50.000 patiënten op jaarbasis en trainden 3500 homeopaten volgens zijn wereldvermaarde wetenschappelijke inzichten. Een wetenschappelijke filosofie die tot op de huidige dag door Constantin® Suriname wordt voortgezet. Constantin® Suriname werkt volgens de complementaire geneeskunde conform “Constantin’s Law Of Cure” en wordt gezien als een ondersteuning van de moderne geneeskunde.