Jonathan Clarke Gezondheidsexpert

Wie is Jonathan Clarke?

Jonathan Clarke Gezondheidsexpert

Jonathan Clarke werd geboren in Den Haag, Nederland

Op 8- jarige leeftijd verhuisde Clarke met zijn ouders naar verschillende landen in Zuid – Amerika en de Verenigde Staten van Amerika.

Jonathan spreekt behalve Nederlands, ook vloeiend Spaans en Engels.

Topexpert en adviseur op het gebied van verjonging en gezondheid

Op 18- jarige leeftijd nam hij het besluit om terug te keren naar Europa om zich verder autodidactisch te gaan specialiseren in de menselijke fysieke en mentale gezondheid.

In dit kader heeft hij daarna ook jarenlang gewoond in Spanje, Engeland en Duitsland en is een prominente adviseur van Constantin.

Clarke die sinds 2019 weer in Nederland woont, heeft in zijn loopbaan als expert op het gebied van afslanken, verjongen en gezondheid, talrijke cliënten met voornamelijk overgewicht, hormonale, cosmetische, relationele en geestelijke problemen met veel succes begeleid.

Belangrijke adviseur in de media

Met regelmaat belicht hij gezondheidscases op het populair nieuwsmedium GFC Nieuws, en wordt zijn hulp frequent ingeroepen om vraagstukken te beantwoorden.

Hij maakt gebruik van de nieuwste wetenschappelijke inzichten die erop gericht zijn op de meest natuurlijke en effectieve manier verbeteringen te bewerkstelligen.

Jonathan Clarke op sociale media en contactgegevens

Jonathan Clarke is ook actief op Sociale Media .

Om contact op te nemen voor onder andere consultaties en door media, kan worden gemaild naar [email protected]