Vragen en Antwoorden Afslankboosters Constantin


DR. CONSTANTIN IS THE FOUNDER OF THE AMERICAN HOMEOPATHY

Kan ik ook persoonlijk naar de kliniek van Constantin komen voor GRATIS persoonlijke begeleiding van ervaren afslankspecialisten?

Ja! U mag indien u dat wenst, ook GRATIS gebruik maken van de persoonlijke afslankbegeleiding van onze Europees gediplomeerde afslankspecialisten in onze kliniek. Hiermee behaalt u veel snellere en betere resultaten.

U bent zonder afspraak welkom bij de afslankspecialisten van Constantin op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 08.00 uur – 15.00 uur. Klik op de volgende link voor alle adresdetails> ADRES

1. Mag ik de natuurlijke afslankboosters van Constantin combineren?

Ja, u mag Dynamic Fat Burner, Super Fat Burner, Grannur®, Leptoz® Gemberslank en Fatoff® combineren. Hiermee behaalt u veel betere/snellere resultaten omdat er dan een positief synergetische werking ontstaat.

Ik merk dat ik mij nu veel gezonder voel! Hoe komt dat?

De afslankboosters van Constantin zitten boordevol speciale combinaties polyfenolen. Wetenschappelijk gerandomiseerd onderzoek heeft aangetoond dat deze een reinigende werking hebben, een gezonde spijsvertering ondersteunen, gewrichten soepel houden en laaggradige ontstekingen reduceren.
De polyfenolen in de afslankboosters geven bovendien ondersteuning aan het immuunsysteem en zijn zeer effectief bij overgewicht, allergieën, huidklachten en andere klachten.

2. Ik merk dat ik minder honger krijg en ook mijn trek in zoet is verminderd. Komt dat door de afslankboosters?

Ja, de natuurlijke afslankboosters hebben ook een hongerremmende werking en verminderen de trek in zoet omdat deze een gunstige werking hebben op de koolhydraatstofwisseling.

3. Wat zou ik het beste kunnen doen als ik enorme honger heb?

Meer water drinken en gaan bewegen en/of een bouillonblokje oplossen in warm water en vervolgens opdrinken.

4. Ik heb mijn streefgewicht al bereikt. Kan ik de afslankboosters door blijven gebruiken?

Ja, u mag de afslankboosters door blijven gebruiken als u dat wenst.

5. Welke zijn momenteel de krachtigste natuurlijke afslankboosters?

Dynamic Fat Burner, Super Fat Burner, Leptoz® Gemberslank, Grannur® en Fatoff® zijn de krachtigste natuurlijke afslankboosters. Deze werken nog beter in combinatie met elkaar vanwege een positief synergetisch effect.

6. Welke afslankboosters kan ik het beste combineren?

Fatoff® in combinatie met Dynamic Fat Burner. Deze werken sneller vanwege het positief synergetisch effect.

7. Word ik dikker als ik eenmaal ben afgevallen en stop?

Nee! Door te stoppen wordt u niet dikker! Integendeel, Duits klinisch onderzoek heeft aangetoond dat personen die langere tijd onze natuurlijke afslankboosters hebben gebruikt, na het stoppen minder aanleg hebben om dik te worden.

De mate van eventueel dikker worden na het stopzetten van het gebruik van de natuurlijke afslankboosters hangt ook af van uw voedingspatroon, de mate waarin u beweging heeft als ook andere factoren. Als u deze gezonde afslankboosters blijft gebruiken en onze afslankadviezen opvolgt is de kans om dikker te worden echter significant kleiner.

8. Mag ik volop kip of vis eten?

Ja, u mag kip en vis eten tot u een voldaan gevoel heeft, maar overdrijf niet.

9. Krijg ik een beter resultaat als ik de afslankboosters combineer?

Ja!

10. Ik ben maar drie kilo afgevallen in twee weken terwijl ik zo mijn best doe. Ik had op meer gewichtsverlies gerekend. Wat is er aan de hand?

De mate waarin u lichaamsgewicht verliest tijdens het afslankproces is afhankelijk van verschillende factoren. Het gewicht van een persoon kan ook sterk fluctueren door de vochthuishoudingsbalans, waardoor er een vertekend beeld ontstaat.

De gewichtswisselingen kunnen variëren van 1 tot zelfs 8 kg, afhankelijk van de oorzaak.

Een voorbeeld is wanneer vrouwen menstrueren of de periode ervoor. Waterretentie, het veel meer vasthouden van vocht in het lichaam, wat een opgeblazen gevoel kan geven, is een veel voorkomend PMS- symptoom.

Dit verhoogt het lichaamsgewicht, maar niet het vetgehalte. Het treft 92 procent van de vrouwen rond de menstruatiefase. Rond de menstruatieperiode maakt het lichaam meer progesteron aan. Dit activeert het hormoon aldosteron, waardoor de nieren meer water en zout (natrium) vasthouden.

Ook mannen en vrouwen die te veel (zout) natrium en koolhydraten consumeren kunnen last krijgen van het overmatig vasthouden van water en daarmee lichaamsgewicht.

Een andere factor die kan zorgen voor een disbalans in de vochthuishouding is een tekort aan de mineralen kalium en magnesium.

Voorts kan uw lichaamsgewicht ook in verband staan met de toename van uw spiermassa. Dat is vooral het geval bij personen die meer gaan sporten, met name krachttraining.

Het lichaamsgewicht is dus slechts een indicator. Redelijke gewichtsfluctuaties geven niet altijd een betrouwbaar beeld over uw vetpercentage.

11. Waarom is het goed om meer te bewegen?

Voldoende dagelijkse beweging is erg gezond en voor ieder mens essentieel. Dagelijkse beweging heeft een erg gunstige invloed op de stofwisseling evenals de fysieke en mentale gesteldheid

12. Hoe effectief zijn de natuurlijke afslankboosters in combinatie met de persoonsgerichte afslankadviezen van Constantin?

Zeer effectief. Gerandomiseerd internationaal onderzoek heeft onomstotelijk aangetoond dat de afslankmethode van Constantin het meest gezond en effectief is.

13. Is het beter om 2 maaltijden per dag te eten in plaats van 6 of meer?

Ja! Gerandomiseerd onderzoek heeft bewezen dat het veel gezonder is om 2 tot maximaal 3 maaltijden per dag te nuttigen en langere tussenpozen te creëren tussen de maaltijden.

Dit heeft een zeer gunstige invloed op verschillende gezondheidsparameters, in het bijzonder de glucosestofwisseling. Een gezonde glucosestofwisseling is een belangrijke factor binnen het afslankproces en werkt een gezond lichaam in de hand.

14. Is deze afslankmethode in combinatie met de afslankboosters van Constantin gezond?

Ja, zeer gezond. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat deze methode in combinatie met onze natuurlijke afslankboosters het meest gezond en effectief is.

15. Ik heb de laatste tijd meer honger. Komt dat door de afslankboosters?

Nee, dat kan niet komen door het gebruik van de natuurlijke afslankboosters! Integendeel, deze hebben juist een hongerremmende werking vanwege de gunstige werking op de koolhydraatstofwisseling. Wellicht gebruikt u teveel geraffineerde koolhydraten. Maak gebruik van de GRATIS voedingsadviezen van onze afslankspecialisten!

16. Mijn huid ziet er nu gezonder uit. Komt dat door de afslankboosters?

Ja, de natuurlijke afslankboosters hebben behalve een positieve invloed op de slanke lijn, ook een zuiverende en voedende werking. De afslankboosters zijn boordevol speciale combinaties polyfenolen. Deze speciale gezonde combinatie geeft een boost aan het immuunsysteem en is ook effectief bij overgewicht, allergieën en huidklachten.

17. Wat kan ik doen om de huid van mijn buik strakker te krijgen?

De afslankboosters gebruiken in combinatie met de Argaltz- of CGZK- behandeling bij Constantin.

18. Zijn de natuurlijke afslankboosters gezond?

Ja, heel erg gezond. De natuurlijke afslankboosters van Constantin zijn boordevol speciale combinaties supergezonde polyfenolen en ook rijk aan diverse essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen. Voorts geven de afslankboosters GEEN bijwerkingen en hebben GEEN interacties met andere middelen.

19. De afslankspecialisten bij Constantin hebben mij geadviseerd om een computerbril te gebruiken. Waarom?

Veel personen zijn in de avonduren actief met hun mobiele telefoon of computer. Deze apparatuur straalt blauw licht uit. Het licht heeft een negatieve invloed op de aanmaak van onder meer het hormoon melatonine.

Dit kan vervolgens een negatieve invloed hebben op de duur en kwaliteit van uw nachtrust en vervolgens uw hormoonbalans, gezondheid en het afslankproces. Klik op deze link voor meer informatie over de blauw licht filter bril.

20. Waarom is het belangrijk dat ik voldoende slaap?

Voldoende slapen is essentieel voor de gezondheid. Uw hormoonhuishouding en andere gezondheidsfactoren worden zeer negatief beïnvloed bij acuut en chronisch slaapgebrek. Dit kan ook sterk van invloed zijn op uw afslankproces.

21. Mag ik mijn eieren bakken of moeten deze altijd gekookt worden?

U mag de eieren bakken of koken. U mag echter alleen de specerijen die op uw lijst staan gebruiken. De voorkeur gaat echter uit naar gekookte eieren.

22. Mag ik mijn kip en vlees gewoon bakken in de pan?

Ja, u mag uw eten bereiden op welke wijze u dat zelf wenst. U mag echter alleen de specerijen die op uw lijst staan gebruiken. De meeste personen kiezen echter voor bereiding van deze maaltijd in de oven.

23. Mag ik yoghurt gebruiken?

U mag witte ongesuikerde volle, halfvolle of magere yoghurt gebruiken indien die op uw afslankadvieslijst staat aangegeven.

24. Mag ik vruchtensappen drinken?

Nee! De voorkeur gaat uit naar water.

25. Mag ik suiker en/of melk in mijn thee of koffie?

Nee!

26. Is het ontbijt erg belangrijk?

Nee, de huidige wetenschap toont onomstotelijk  aan dat het ontbijt niet zo belangrijk is als voorheen werd gedacht.  Het is volgens nieuw onderzoek juist veel gezonder om grote tussenpozen tussen de maaltijden in te lassen.

27. Hoeveel flessen afslankbooster heb ik nodig om 10 kilo of meer gewicht kwijt te raken en hoe lang doe ik erover?

Het afslankproces verloopt bij elk mens erg verschillend. Onder meer de hormonale balans, het voedings- en bewegingspatroon, slaapritme, de stressbeheersing, leeftijd en andere factoren spelen daarbij ook een rol. Om die redenen zijn de resultaten bij een ieder sterk wisselend en kan hierover niet geprognosticeerd worden.

28. Mag ik 2 theelepels afslankbooster innemen in plaats van 1 theelepel om zo betere resultaten te behalen?

Ja, indien u dat wenst kunt u zonder bezwaar uw dagdosis verdubbelen en/of combineren. Inname kan na het ontbijt, de middagmaaltijd of avondmaaltijd. U mag zelf bepalen welk tijdstip uw voorkeur krijgt.

29. Ik lees vaak in de media over de goede resultaten die worden bereikt met de LC- afslankmethode van Constantin. Wat houdt die in?

De LC- afslankmethode wordt door de zeer ervaren afslankspecialisten van Constantin voorgeschreven in combinatie met Leptoz® Gemberslank, Grannur®, Dynamic Fat Burner of Fatoff.

Volgens internationaal wetenschappelijk gerandomiseerd onderzoek is deze methode de meest effectieve, makkelijke, snelle en gezonde om overtollig lichaamsvet kwijt te raken.

30. Ik gebruik medicijnen. Mag ik de afslankboosters gebruiken?

Ja, u mag deze zonder bezwaar gebruiken. De natuurlijke afslankboosters van Constantin zijn erg gezond, geven geen bijwerkingen en er zijn geen interacties met geneesmiddelen bekend.

31. Mijn bloeddruk is te hoog. Mag ik ook de afslankboosters gebruiken?

Ja, de afslankboosters zijn erg gezond, geven geen bijwerkingen en zijn ook geschikt voor personen met een verhoogde bloeddruk.

32. Ik ben diabetespatiënt. Mag ook ik de afslankboosters gebruiken?

Ja, de afslankboosters geven geen bijwerkingen, zijn erg gezond, bevatten per dagdosering weinig koolhydraten en zijn ook geschikt voor personen met diabetes mellitus.

33. Ik heb maagklachten. Mag ook ik de afslankboosters gebruiken?

Ja, de afslankboosters zijn ook geschikt voor personen met maagklachten en hebben een positief effect op de spijsvertering.

34. Mag ik de afslankboosters ook per theelepel direct in de mond innemen zonder eerst op te lossen in een glas water?

Ja, dat mag. Echter is er sprake van een iets betere absorptie indien de afslankboosters eerst worden opgelost in een vol glas water.

35. Hoe groot mag de theelepel zijn die ik gebruik voor de afslankboosters?

U kunt een kleine theelepel met een inhoud van 2 mL gebruiken.

36. Klopt het dat een flacon afslankbooster voldoende inhoud heeft voor 1 maand gebruik?

Ja, de afslankboosters zijn verpakt in flacons met een inhoud van 60 mL. De dagdosering is 1 theelepel: inhoud van 2 mL. Een flacon is goed voor 30 dagen.

37. Hoe moet ik de afslankboosters bewaren na openen?

De afslankboosters moeten na het openen in de koelkast worden bewaard.

38. Ik ben niet dik, maar ik wil overgewicht of de aanmaak van overtollig vet voorkomen. Mag ik de afslankboosters ook ter preventie van overgewicht of vetzucht gebruiken?

Ja, de afslankboosters zijn ook ideaal voor personen die overgewicht of vetzucht willen voorkomen. U kunt dagelijks 1  theelepel  innemen.

39. Ik moet de laatste tijd vaker plassen. Kan dat komen door de afslankboosters?

Ja, dat kan! Als een mens overtollig lichaamsvet verbrandt, worden deze atomen omgezet in water en CO2. Dat extra vocht verlaat het lichaam via urineren, de ontlasting en zweten.

40. Zijn de afslankboosters geschikt voor veganisten?

Ja, deze bevatten geen dierlijke bestanddelen en zijn ideaal voor veganisten.

41. Ik geef borstvoeding. Mag ik de afslankboosters van Constantin ook gebruiken?

Ja, de afslankboosters van Constantin zijn erg gezond en ook ideaal voor moeders die borstvoeding geven.